Az eddig legnagyobb Békemenettel, a "Gyurcsány-koalíció hét főbűnével" és egy országjárással melegítenek a választásokra. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Mondja már el nekem valaki...mi a jó büdös fenétől lett ez hirtelen Gyurcsány-koalíció? Ameddig bajnai volt a vezér addig őt szidták, most hogy becsatlakozott a gyuresz most meg már őt? Ennyire tele a nadrág a gyuresztől? Mocskolódik megint a CÖF a fidesz nevében és a fidesz által pénzelve...
Hellcat
@Don Quijote: Van itt elég elvakult bérkommenter :D
szablyafűrész
@Hellcat: Lovat szoptak lehet új plakátokat csináltatni, ugyanis Gyurcsány bejelentette, hogy semmilyen kormánypozíciót nem vállal !

Lesre futott a buzgó Cöf...szopcsi !
Dr. Felipe
Hát nagyon ki lehet égve finkelnsein bácsi arra messze Amerikában az óperencián is túl ha annyi píízér csak ezt tudta kitalálni.

Gyurcsányozzatok gyerekek (magyar csapataim) földön vízen levegőben, reggel délben meg este és majd dőlnek a szavazatok a balga magyaroktól. Hát ennyi a stratégia.
Hát ennyire hülyének nézik a magyar választókat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.