Az ukrajnai helyzet miatt Orbán Viktor operatív törzs létrehozására kérte a belügyminisztert. A miniszterelnök ezt a visegrádi országok (V4) kormányfőinek szerdai budapesti munkavacsorája után jelentette be.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Elemében van. Végre harcolhat. Csak még nem lehet tudni melyik oldalon???
Dr. Felipe
Utasítottam don pinyő elvtársat egy operatív dakota törzs létrehozására amely felkészíti a lakosságot arra az esetre ha az ukrán keleti szél hirtelen nyugatira fordulna.
Fő tevékenységi kör az ukrán partizán tevékenység visszaszorítása, az esetleges ukrán légideszant egységek felszámolása, az ukrán maffia ember és cigaretta csempész hálózatának megsemmisítése, Klicskó box világbajnok kiütése a nyeregből, határaink kitolása keleti irányba, aknazár telepítése stb stb.

Szorgos népünk győzni fog.
nyanya001
Jó lenne, ha ezen elgondolkodna a maffiakormány !
Komolyabb konfliktus esetén akár el zárhatják a gázcsapot Ukrajnában !
propeller.hu/itthon/2821495-csupan-nehany-napra-elegendo-orszag
Dr. Felipe
Továbbá.
Általános riadó és mozgosítás az egész országban, a SAS behívók postázása minden 18. életévét betöltött magyar állampolgárságú férfi számára pontos megjelöléssel hogy mely seregtesthez kell bevonulnia, A leventeképzés azonnali beindítása (a hittanórák a háborús helyzetre való tekintettel szünetelnek)
Légógyakorlat a civil lakosság részére minden szerdán és pénteken, teljes éjszakai elsötítétés az egész országban.
A kurmány áttelepítése biztonsági okokból a Felcsúti farkasverembe. A zsidó közmunkaszolgálatosok keleti határokra vezénylése és ott lövészárok ásás. A tatai Bornemissza páncélos dandár riadókészültségbe helyezése és a zállomány feltöltése tartalékosokkal. Ha súlyos konfliktus alakul ki akkor feladatuk benyomulni az ukrán gázmezőkre. (csak azért is lesz rezsicsökkentés)
A székely zászlóalj szintén riadókészültségbe kerül, támadás esetén az oldalvéd szerepét töltik be.
Bolseviktor elvtárs ellentengernagy, vezénylő tábornok, marsall és vezérkari törzsfőnök a hadihelyzetre tekintettel minden intézkedési jogkört magához von bele értve az árvízi védekezést és az agysebészetet is.
Szükségállapot kihirdetése míg be nem vesszük Kijevet.
A további intézkedésekről holnap a Kossuth hadirádióban lehet információkat szerezni.

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.