A kormányfő felkérésére a Kehi vizsgálja a Hortobágyi Nemzeti Parkot érintő földhaszonbérleti szerződéseket...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Ön vizslatás tessék mondani mikor és hol lesz?
turul72
Lehet, hogy a haverokon kívül más is kapott egy kis földet. Ez hogy történhetett?
öcsi55
Ez derék dolog, de ,hogy is szokták mondani a kivétel erősíti a szabályt.Tisztességesebb lenne az összes földbérleti szerződést átvizsgálni,egy mondjuk független bizottság előtt. Nagyon kíváncsi lennék az eredményre.
kumming
Persze, majd kivizsgálják, és mindent rendben találnak. De addigra lemegy a választás, viszont addig is jól hangzik a vizsgálat lebegtetése.
bakegya
@kumming: asszonyi munka a földhivatali vizslatás náluk-éppen most utasította el a pihényi ördögárokpari bejegyzésem-az osztatlan közösben-több ezer hektár ellenében privatizáltam a promontor ucában annó-iszonyatos ügyvédi ellenjegyzések mellett-aztán most regisztráláskor már 200m-lefaragott útnak-minden írásbeli tájékoztatás nélkül-kíváncsi vagyok hagynak -e belőle egy úgymond talpalattnyi magyar földet a gyerekeimnek is,vagy csak a birkapásztorlányka nevére irogatják a gizi sógorasszonnyal egyetemben.
Mocskosul kibánt ez az orbánmaffia a magyar föld eredeti tulajdonosaival-mert most az erdők visszatáncoltatásán is dolgoztat már-hogy aztán ne kelljen fát lopkodni a tükröspusztai újrokonyok porntyainak se!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.