Balog Zoltán szerint "a kígyó megharapta a saját farkát", az ismert arcokból a baloldalon összeállt a rezsiellenes koalíció.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Brother Louie
@joopapa: már nincs aki kimenjen, azért nem mennek.
Brother Louie
Egyáltalán Balognak mi a fene köze van a rezsicsökkentéshez? Miért nem a saját minisztériumának portáján veri a tamtam dobot?

"Lázadnak a szülők az iskolai menza ellen Törökbálinton" ezekkel kellene foglalkoznia. Meg a többivel.
joopapa
@Brother Louie: Én is arra gondoltam, de ez a gügye balogh ezt mondta:ma már 30 százalékkal kevesebb orvos jelentkezik külföldi munkára, mint korábban. Hát merek én egy ilyen nagy emberrel vitázni? Még a végén feljelent a főnökénél, és idő előtt magához szólít! De nem a csuti zsírpacnira gondoltam! Tudod arra a másikra!
Brother Louie
@joopapa: ezeknek annyi de annyi főnökük van mint egy százszorszépen a virágszirom.
joopapa
@Brother Louie: Jó! De én a teremtő jó istenre gondoltam,mert csak valamiféle pap ez a szerencsétlen. És azzal csak nem kéne összerúgni a port! Nem akarnék idő előtt az örök vadászmezőkre távozni!!!
Brother Louie
@joopapa: Jó jó! De a teremtő Istenükből is annyi van.

A "térdre csuhások, imához" Orbán miniszterelnök úrtól olyan ökomenikus felhívás volt.

Meg most ez a Balog mit kezd a tudományával, mikor arcal Putyin felé kell fordulni a híveknek és az ortodox egyház tanításait kell magukra venniük?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.