A NAV áfacsalás miatt két és félmilliárd forintot zárolt egy az egyik hipermarketlánc húsipari beszállítójánál.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Névvel uraim,csak névvel hiteles ...ahol hus van, ott légy is van...felesleges takargatni...tapasztaltuk,hol lehet biztonággal büdös husit kapni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Hazugovics azért csinálta ezt az egészet, hogy ő meg a haverjai jól megszedhessék magukat ebből is! Lám a közgép talicska lajos már köti is a szerződést! Mikorra lejár a 20 év, addigra elpucolnának valami atombiztos országba, mi meg itt maradunk, és atomtemető lesz az országból! plusz, az életben maradottak fizethetik kb, 50 évig a pénzt az oroszoknak! Mocsok hazaáruló mind, orbánal az élen, aki erről tudott! Kötelet nekik! De azokat is elővenném, akik éltetik, és helyeslik ezt a gyalázatos, és roppant veszélyes paktumot!
mate03
Úgy látszik a NAV os urak kezdik olvasgatni Horvát úr zöld könyvét!
kukac50
Horvát András megmondta! Csak nem hallgatnak rá.
Mangu
@kukac50: Tehát, a következő kérdés - "Hány éve"?! Aztán jöhet a többi kérdés, de őszintén szólva felesleges. Ezzel az akcióval megy a parasztvakítás, hogy állnak a vártán, mint "Sanyi" elvtárs - "Jelentem minden rendben". Megérdemeljük.
human
@mate03: Összetojták magukat. Kénytelenek valamit produkálni, hogy javítsák a kialakult képet magukról. De ezek az ügyek csak alátámasztják, hogy Horváthnak igaza van. Sok adócsaló keze a közigazgatásig nyúlik és őket nem bántják.
világlátó
Előbb mint utóbb csak rájövünk, nem is olyan jó nekünk a hipermarketek egész sora a városok szélén. Ez csak nekik jó, azaz lenne jó, ha még a szavatosság lejárta előtt felvásárolná a lakosság a felhalmozott hús és más, romlandó készleteket. De nem vásárolja fel.Ebben az országban volt már példa arra, hogy Argentínából kellett marhahúst importálnunk. Olyan is volt. Arra is volt példa, hogy Dániából kellett sertéshúst importálnunk. Ezt mindig a hibás kormányzati politika okozta. Baromfi hús Vietnamból, hagyma, fokhagyma Kínából. Fűszerpaprika is onnan és Chiléből.Suttyomban még lóhúst is feldolgoznak húsipari cégeink, csak hogy talpon maradhassanak. Mindez egy rossz politika miatt van így . Nézzük meg, a KSH. adataiból mennyi a hazai állatállomány. Miért annyi? Azért mert a fenti multik és az EU. különböző bizottságai által meghatározott kvóták, valamint a hazai állattartók elleni meggondolatlan, diszkriminatív döntések, az állami földek bérlése körüli disznóságok ellehetetlenítik a hazai állattartást, a húsipari cégek beszállítóit, szinte elősegítve az ellenőrizetlen húsimportot, vele együtt az Áfa csalás lehetőségét. Ha nem jól látom, javítsátok, de konkrétan és pontosan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.