Csodálatos évet tudhat maga mögött Tóth Gábor fideszes képviselő, Bag polgármestere, aki többedmagával közel egymilliárdos főnyeremény nyertese volt a 2013-as évben! Tóth úr őszintén gratulálunk!

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Köszönjük Tóth Gábor! Jó ötletet adott. Ha a NAV csesztetni kezd 100 ezer forint miatt, majd én is nyerni fogok a lottón.
karma1
Hat igen... Ugy latszik, kezdo az iparban, kulonben legalabb valami valos alapot belegyartott volna a hazugsagaba... De nem... Sokat kell meg tanulnia a Mestertol...
hetöndöe
Én meg kerékpárral voltam tavaly a Mount everesten és kitűztem a magyar zászlót is!:-)))
F_Viktor
Igen életszerű, hogy 94,5 ember áll össze lottózni :-)

Inkább az a hihető, hogy Tóth Gábor fityeszes képviselő és polgármester nem bízik pártja győzelmében és így próbálja legalizálni vagyonát, előre félve az elszámoltatástól :-)
Hellcat
Micsoda szar kamu szöveg...hol van ehhez a nokiás doboz...
human
Köszönjük Tóth Gábor! Jó ötletet adott. Ha a NAV csesztetni kezd 100 ezer forint miatt, majd én is nyerni fogok a lottón.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.