Nem állítom, isten ments! Kérdezni is alig merem: nincs nekem ilyesmire pénzem. Csak morfondírozom magamban: alapos gyanú se nincsen..?CÖF-CÖF… Vannak azok a derék választási plakátok – ó, dehogy választásiak! Csupán egy civil szervezet – saját bevallása szerint az egyetlen, amelyet nem érdekel a hatalom – véleményét tükrözik, közük nincs semmilyen választáshoz. Még kevésbé a Fidesz kampányához! De azért igazán ügyesen helyezték el a plakátokat: egyiktől már láthatjuk a másikat, mint az erdei turistajelzéseket.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
@tavaszi: "...hatalmas ám a karámunk."

De nagy az Isten állatkertje!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tavaszi
...Mérőklubb összejövetel: karnyujtásra a fidesz újabb 2/3-ada ...tudod kedves Dr Felipe hatalmas ám a karámunk. Minden orbán szidás -ócsárlás...karámbővitést eredményez...ha nagy SS-betüket használsz az további karámbővitést tesz szükségessé...csináld nyugodtan...utólag megfogom köszönni ..a karámban lévők nevében.
Desischado
@tavaszi: Áruld már el, Paksról mi a véleményed? Azt is helyesled ugye? Jól mondtad, karámban vagytok! Bár én a birkákat nem hasonlítanám hozzátok, azok derék állatok!
bencemacska
@tavaszi: "...hatalmas ám a karámunk."

De nagy az Isten állatkertje!
kkalman
Öröm mécsesek lángjai világítják be szívemet, mikor ilyent olvashatok, hogy a CÖF nem használ közpénzeket a még el sem kezdődött(?) választási kampányban. Csak a Fidesztől kapnak pénzt, számolatlanul, a kampányköltségekre. A pártpénz meg, mint tudjuk, nem közpénz. Az csak az állam támogatása a pártoknak!
Dr. Felipe
Jelentem ma meg is érkezett ígéretükhöz híven a cöf szemét a postaládámba. Miből gondolják hogy ha százmillió közpénzből telenyomják szeméttel a postaládát akkor majd a fideSSre fognak szavazni az emberek? Hát épp ellenkezőleg, a baloldal felé taszítják őket mert igen sok embert irritál ez a sok mocskolódás. Közpénzből meg pláne mert ne legyen kétség hogy közpénzből mocskolódnak.
Már bolseviktor elvtárs sok százmilliós álkonzultációja is kiverte a biztosítékot mert Paks esetén is láthattuk hogy mennyire leszarja az emberek véleményét.
Az hogy a fideSS kiszervezi a civilnek hazudott cöfhöz a gyűlöletkampányát hogy ne kelljen elszámolni a kampánypénzekkel, ez már mindennek a teteje vagy inkább az alja.

Bolseviktor elvtárs, loptok csaltok hazudtok buktok.
Desischado
@Dr. Felipe: Istenem, Felipe, de igazad van!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.