Az Együtt-PM felszólítja a Civil Összefogás Fórumot (CÖF) számoljon el, hogy miből fizeti a jelenlegi százmilliós "lejárató kampányát".

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiskutyauto
Hazaáruló pszichopata orsósviktátor a nemzet pénzéből fosztogatja... onnan van... valakinek ez újság?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szablyafűrész
meg innét van kes:

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma ugyanúgy titkolózni próbál a civileknek szánt pénzek második körös, szakmai programok megvalósítására kiírt pályázatával kapcsolatban, mint ahogy tette ezt az előző körben. Mi közzétesszük azt a listát, ami a legtöbbet nyert civil pályázók nevét, és az általuk elnyert összegeket tartalmazza. Ebből kiderül, hogy csakúgy mint az első körben, megint a kormányzó erők holdudvarába tartozó és a kormány mellett kampányoló szervezetek jártak jól.

November 10-én hozta nyilvánosságra a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) honlapján a civil szervezetek második, úgynevezett szakmai pályázataival kapcsolatos döntéseit. Ebben a körben 652 szervezet osztozott mintegy 850 millió forinton. A nyilvánosság persze – akárcsak az előző körben, az ún. működési pályázatok esetében – most is erősen relatív: a NEA és a mögötte álló Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) ismét csak a kulcslyukon engedi benézni az érdeklődőket, lévén, hogy ezúttal is a már bevált limitált keresős módszert használja.

atlatszo.hu/2012/12/07/deutsch-tarlos-tokes-es-pozsgay-a-legmenobb-civilek/
szablyafűrész
meg innét van kes:

10 millió forintot kapott hasonlóképp közvetlenül Balog miniszter döntése nyomán a Pozsgay Imre elnökölte Tisztességes Választásért Alapítvány. A Tisztességes Választásért Alapítvány kuratóriumának tagja az a Vejkey Imre, aki az egyik beterjesztője volt a választási eljárásról szóló törvényjavaslatnak, amely egyebek mellett bevezeti a választói regisztráció („feliratkozás”) intézményét.

A következőkben kisebb válogatást közlünk a NEA-kedvezményezettek listájából, de excel táblázatban közreadjuk a hosszabb, 76 tételből álló nyertes listát is.

Magyar Pen Club – 3 M Ft, elnöke Szőcs Géza, nemrég még maga is a pályázatról döntő miniszter államtitkára.

Tisztességes Választásért Alapítvány – 10 M Ft, a kuratórium elnöke Pozsgay Imre, a kuratórium tagja Vejkey Imre kormánypárti képviselő. Az alapítvány honlapján a választási regisztrációért lelkesedő irás, továbbá a minden magyarázat nélküli „Tisztességes vagyok”-felirat fogadja a látogatót.

Erdélyi Nemzeti Tanácsért Alapítvány – 10 M Ft, az alapítvány Tőkés László erdélyi politikus az RMDSZ-szel rivalizáló pártjának magyarországi fiókszervezete. Az alapítvány képviselője Nemes Csaba, Tőkés budapesti titkára. A bírósági nyilvántartás eképp írja le az alapítvány céljait: „Anyagi alapok teremtése az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács és a Székely Nemzeti Tanács működtetéséhez.(…)”

Hét Határ Határon Átnyúló Önkormányzati Szövetség a Kárpát-medencében Egyesület – 10 M Ft. Az egyesület elnöke Deutsch Tamás, társelnöke Tarlós István. Deklarált célja „határokon átívelő együttműködés” a különböző magyar és szomszéd országbeli önkormányzatok között.

Magyar Máltai Lovagok Szövetsége – 10 M Ft; a szervezet elnöke, Kállay Ubul Tamás idén kapta a meg a Magyar Érdemrend Tisztikeresztjét. „A máltai lovagrendnek – szeretetszolgálatával karöltve – nagy terve, hogy szolgálatával és magatartásával segítse Magyarország társadalmának keresztény életerkölcs szellemében történő alakítását” – írják magukról.
Nők a...
szablyafűrész
Vannak még " tiszta pénzek" erre a csürhére, lépjetek be az Átlátszóra, a keresőjébe csak annyit írjatok be, hogy "CÖF" és jönnek az adatok.
nemsemmi
Kinek számoljon el?
A fideszes Domokos vezette ÁSZ-nak?
Mennyi az esélye, hogy szabálytalanságot állapítson meg a cöf gazdálkodásában?
Mobil123
@nemsemmi: Semmi!! Ő is kap onnan annyit hogy ne találjon bibit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.