Magyarországihoz hasonló folyamatokat lát Európában máshol is Steen Jakobsen, a dán Saxo Bank vezető makroelemzője, amelyek között egyebek mellett az adóemeléseket valamint az alkotmányossági keretek gyengítését...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Ez nem Hunarization hanem Orbanization friendation :-(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@Tekla: Írod:
" Évekkel ez előtt eltervezett előkészített határozat vége , amiből a szerencsétlen időpont választás miatt lett kampány téma."

Rosszul tudod, amire te gondolsz, az egy határozat, hogy MAJD, VALAMIKOR, tehát időpont meghatározása nélkül, SZAKMAI ELŐKÉSZÜLETEK legyenek Paks bővítéséről.
Készülnek szakmai előkészületek, de azok még mindig folyamatban vannak, ők döbbentek le legjobban, hogy az elköltött milliárdok ellenére nem érdekel senkit szakmai munkájuk!
Egy példa, az, hogy Paks talajszerkezete egyáltalán elbír-e még két blokkot, a geofizikai kutatások erre az évre vannak ütemezve!

Írod:
"Véleményem egyezik a Vona Gábor által a Parlamentben minap elmondottakkal. a vakbél műtétemről sem kérem ki a falu véleményét , bármilyen klassz is a viszonyunk."

Én nem osztom Vona és a te hozzáállását egy vakbélműtétről, mert igenis az orvosnak diagnózist kell felállítania, döntenie kell, ha szükséges több szakterületen jártas teammel, valamint MINDENRŐL tájékoztatnia kell a beteget, vagy ha nem lehetséges, akkor annak képviselőjét (pl. családtag), s majd ha azok rábólintanak, akkor jöhet a műtét.

Szerintem Vona és te is felháborodnál ha egy mandulaműtét után műszívvel ébrednél, biztos vagyok benne, per lenne a vége...
Desischado
@Tekla: A kutyát sem érdekli a vakbélműtéted, az rád tartozik! De Paks, ami hosszú évtizedekre eldönti az ország sorsát, RÁNK IS TARTOZIK! A TE VONÁD A BANDÁJÁVAL EGYÜTT EGY MOCSOK HAZAÁRULÓ!!! PÉNZÉRT ELADTAK MINKET AZ OROSZOKNAK! VÉDD CSAK, TE SEM VAGY NÁLUK KÜLÖMB! MENJETEK MIND A POKOLBA!
Desischado
@F_Viktor: Viktor, nagyon finom voltál ezzel a jobbik imádó némberrel, aki annyira elvakult, hogy nem látja a fáktól az erdőt!
bukfenc
@F_Viktor: tegnap, 17:16

:)) :))

Ja, műszívvel ébredne úgy, hogy még a vezetékeket is összecserélnék! :))
silber13
@tavaszi: 23:18-ra : Egyre inkább kiütköznek rajtad az idiotizmus csalhatatlan jelei. Ez a hamisítatlan, igazi " mannoizmus", ami rád jellemző!
silber13
@karma1:§5:35-re : Mondhatod ennek a szellemi csámpásnak a magadét, ő az egy könyvet olvasok táborának prominens tagja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.