Nem állapított meg személyi felelősséget az a parancsnoki vizsgálat, amelyet az Országos Rendőr-főkapitányságon (ORFK) végeztek azt követően, hogy vasárnap hárman felmásztak a Sándor-palota erkélyére, és ott egy transzparenst helyeztek el.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Demonstrálók felmásztak a Sándor-palota erkélyére az atomerőmű bővítése elleni tiltakozásul...Nyilván nem volt észrevétlen a létra amit a falnak támasztottak és az sem, hogy vannak tiltakozók az épület előtt. Két szempont van amit figyelembe kell venni. Egy: az őrség leszerepelt, hiszen nem látta el a feladatát. Kettő: ilyen rendezvényeken előfordulhat hasonló megmozdulás és erre fel lehet készülni...Természetesen azonnal jött, hogy miért nem lőttek rájuk, hiszen az USA-ban az elnök testőrei ilyen helyzetben fegyvert használnának...Ez marhaság!!! Ott sem lőnek azonnal, ha fegyver nélkül befejezhető egy intézkedés. Itthon pedig főleg nem szükséges ilyen ötletekkel előállni... Tudomásul kell venni, hogy vannak a véleménynyilvánításnak ilyen formái és ezt tudni kell kezelni!
tavaszi
pont úgy kezelte a rendőrség ahogy azt kellett. akkora rutinjuk van már az örzőknek,hogy látható volt,hogy "ártalmattlankis ficsúrokról van szó"...majd a büntetési pénz az majd meglesz persze...nade ...valamit valamiért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.