Az Alkotmánybíróság (Ab) keddi teljes ülésén tárgyalt a kormány devizahitelekkel kapcsolatos alaptörvény-értelmezésre irányuló indítványáról, de még nem született meg a határozat - közölte Bitskey Botond...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Talán a mellébeszélést kellene abba hagyni végre,és konstruktívabb megoldást eszközölni.Hogy a bankok ezen helyzetbe lettek hozva,ahoz kellett törvény.A devizehitel szerződések hiányosak,de attól még lehet fizetni tartozást,viszont bátorság kellene, picike,hogy rávilágítsanak,hol aggályos,és miben pontatlan a megfogalmazás!
Véleményem szerint egyetlen pénzintézet sem marasztalható el,ahogyan egyetlen hitel felvevő/károsúlt sem.
A kettő között ott van a megoldás.Attól,hogy vak vagyok,a tér még létezik!
kamazuka
@Horizont: De lehet,mert ha azt akarom,hogy a kecske jól lakjon ,valakinek meg kell etetni.
Az égbe kiáltó tévhit,hogy egy devizában eladósodott egyén nem fizető képes.Miért,mert van egy szép törvényünk,mely ezt az állapotot hibásan fenntartja,de más szemlélettel,az adós igenis potenciális ügyféllé válhat, bármely pénzintézet számára,mitöbb,éppen a történet negatívuma végett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.