Bajnai Gordon szerint a sokat emlegetett rezsicsökkentés, "rezsiátverés" tekintetében Magyarország rosszabbul áll, miután hétfőn a köztársasági elnök aláírta a paksi erőműről, a bővítéséről szóló törvényt. Ezzel a kormány végleg letett a rezsicsökkentésről - mondta a volt miniszterelnök miskolci sajtótájékoztatóján kedden.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Plusz Alkotmányellenes a szerződés, mivel 3000 Mrd hitel alaphangon is 90%-ra növeli az államadósságot, amit a gyenge lábakon álló magyar gazdaság nem fog tudni teljesítni. Arról nem beszélve, hogy a teljes beruházás minimum 6000 Milliárd lesz.
A különbözetet ki és miből fogja kifizetni? A Mo. jobban teljesít szlogen itt már nem segít!
kukac50
A rendszer használat meg 20x magasabb.
modera
Amennyiben nyernél, akkor biztosan...
levarosbukta
"Csapataink rezsiharcban állnak!" Azóta is szűkölve vinnyogok ezen a marhaságon mióta a tv-ben olvastam.
tavaszi
...pont ezt fogjuk megakadályozni libásgordonka...hogy ne te légy a "vezír"...
coni
A görögök is bedőltek a korrupt hatalomnak, aztán meg csodálkoztak, hogy mit műveltek a hátuk mögött. Lesz még itt is meglepetés hamarosan. Az egyszerű ember el sem tudja képzelni, hogy a gyenge Forint egy az egyben begyűrüzik a pénztárcájába akkor is ha nem megy külföldre, vagy nem vesz importot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.