Aktivizálódtak a választópolgárok, és ennek következtében több pártnak is sikerült gyarapítania táborát, erősödött a legtöbb támogatóval bíró Fidesz-KDNP és a rangsorban harmadik Jobbik is. A kormánypárti szövetség hívei aktívabbak is, mint a támogatottság szempontjából második baloldali összefogásé - derül ki az Ipsos február első felében végzett közvélemény-kutatásának eredményéből.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Köszönöm fidesz szavazók az aktivitásotokat- úgy látszik nektek bejött ez a négy év - sajnos a többségnek nem. Mert az egy dolog hányan mennek el- hányan tudnak/akarnak elmenni szavazni. Az is egy dolog hogy jelenleg kétharmaddal verik szét az országot a politikusaitok. Akkor is kevesebben vagytok mint a normális emberek. És ez ki fog derülni. Mert a választás nem statisztika. Bár ott is lehet csalni.
Nil
Fasizálódunk? A temetők meg üresek.
Tisztesség
Jpsos: közvélemény kutató elfelejtette a havi rokkant ellátást kapókat megkérdezni, és a havi számlákat nem fizetőket, éhező családokat akiknek nem jut munka hónapok óta.
1magyar
Valami nem stimmel, akivel találkozom, minden 10-ből 8 váltást akar.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.