Ma a hivatalos Iráni hírügynökség közölte, a legmagasabb magyar közjogi méltóságok a külügy vezetői, már előre benyaltak az Iráni kormánynak, az iszlám köztársaság forradalmának közelgő 35 évfordulója előtt. Ezzel bronzérmesek lettünk. A baráti Kirgizisztán, és Tadzsikisztán után harmadikként gratuláltunk a béke őrzőjének, a demokrácia megtestesítőjenek, Iránnak.

A hír nem azért ciki, mert küldtünk egy üdvözlő lapot, hanem, mert ennél magasabb szinten nem lehet egy olyan ország seggét nyalni, ami minden jelenlegi szövetségesünk (EU, NATO) ellenfele, a Szíriai kormány támogatója. Érezzük, hogy a keleti szél vizet választ, de egy ilyen diplomáciai távirat, erős állásfoglalás, a nyugati világgal szemben. Ez már döntés, hogy milyen utat választ Magyarország. Oroszország, Irán, Azerbajdzsán. Ennek az útnak a végén pedig nem egy demokrácia, nem az emberi jogok és nem is a jólét áll, hanem valami más, azt az olvasóra bíznám, hogy mi.

A teljes írás a Kettős Mérce blogon >>>

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
"ennél magasabb szinten nem lehet egy olyan ország seggét nyalni, ami minden jelenlegi szövetségesünk (EU, NATO) ellenfele, a Szíriai kormány támogatója" - hát vizuális vagyok és most magam elé képzeltem a 4 nyalógépet térdelve és :-))
bundi
de miért is baj ez... mi megkapjuk az oroszoktol az anyagot pakshoz... eladjuk iránnak, és gründolunk belőle közösen atomrakétát... mi leszünk európa észak koreája...
ez a celeblét alapja...
mindegy hogy mit, csak beszéljenek rólunk...
az meg, hogy kinek a seggébe lóg a nyelv? mjd az utókor eldönti, hogy jó döntés volt-e...
én például hálás vagyok a fidesz 4-éves országlásának, mert nélkülük nagyon nehezen szántam volna el magam a mozdulásra...
JAJMÁR
De most ez már tényleg több a soknál és a sokknál is... hát ezekkel nagy baj van :(
Senara
Félre magyaráztok mindent , az altáji munkálkodás kétoldalú tárgyalás előjele lehet a pénzkérésnek .Lehetséges fricska az Uniónak , ti már nem adtok "talicskázásra " majd ők adnak kölcsönt . Mert kell még négy év a céljaink elérésére , tetteink elévülésére !
nezelodo
Remélem nem annyira veszik komolyan az EU elleni szabadságharcot, hogy ott keresnek szövetségest? Igaz a mindig önálló erdélyi testvéreink is hakniztak történelmük egy hosszú szakaszában az akkori ellenség, a török és a másik rivális az osztrákok között. Van honnan tanulniuk.
amaramaistanna
Diktatúrát épít és vizionál Orbán.Ezzel a köszöntéssel egyértelműen elismerték.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.