Ma a hivatalos Iráni hírügynökség közölte, a legmagasabb magyar közjogi méltóságok a külügy vezetői, már előre benyaltak az Iráni kormánynak, az iszlám köztársaság forradalmának közelgő 35 évfordulója előtt. Ezzel bronzérmesek lettünk. A baráti Kirgizisztán, és Tadzsikisztán után harmadikként gratuláltunk a béke őrzőjének, a demokrácia megtestesítőjenek, Iránnak.

A hír nem azért ciki, mert küldtünk egy üdvözlő lapot, hanem, mert ennél magasabb szinten nem lehet egy olyan ország seggét nyalni, ami minden jelenlegi szövetségesünk (EU, NATO) ellenfele, a Szíriai kormány támogatója. Érezzük, hogy a keleti szél vizet választ, de egy ilyen diplomáciai távirat, erős állásfoglalás, a nyugati világgal szemben. Ez már döntés, hogy milyen utat választ Magyarország. Oroszország, Irán, Azerbajdzsán. Ennek az útnak a végén pedig nem egy demokrácia, nem az emberi jogok és nem is a jólét áll, hanem valami más, azt az olvasóra bíznám, hogy mi.

A teljes írás a Kettős Mérce blogon >>>

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
de miért is baj ez... mi megkapjuk az oroszoktol az anyagot pakshoz... eladjuk iránnak, és gründolunk belőle közösen atomrakétát... mi leszünk európa észak koreája...
ez a celeblét alapja...
mindegy hogy mit, csak beszéljenek rólunk...
az meg, hogy kinek a seggébe lóg a nyelv? mjd az utókor eldönti, hogy jó döntés volt-e...
én például hálás vagyok a fidesz 4-éves országlásának, mert nélkülük nagyon nehezen szántam volna el magam a mozdulásra...
JAJMÁR
De most ez már tényleg több a soknál és a sokknál is... hát ezekkel nagy baj van :(
Senara
Félre magyaráztok mindent , az altáji munkálkodás kétoldalú tárgyalás előjele lehet a pénzkérésnek .Lehetséges fricska az Uniónak , ti már nem adtok "talicskázásra " majd ők adnak kölcsönt . Mert kell még négy év a céljaink elérésére , tetteink elévülésére !
nezelodo
Remélem nem annyira veszik komolyan az EU elleni szabadságharcot, hogy ott keresnek szövetségest? Igaz a mindig önálló erdélyi testvéreink is hakniztak történelmük egy hosszú szakaszában az akkori ellenség, a török és a másik rivális az osztrákok között. Van honnan tanulniuk.
amaramaistanna
Diktatúrát épít és vizionál Orbán.Ezzel a köszöntéssel egyértelműen elismerték.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.