A szombat délutáni tárgyaláson a MÁV kétszázzal "leszállította" a még elégséges szolgáltatást adó vonatok számát, a VDSZSZ vasárnapra ígért választ. Ha elfogadják a vasúttársaság ajánlatát, keddre kiszámítható lenne a közlekedés.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Efrud
komolyan mondom, ha rajtam múlna ez az egész akkor járkálnék a vasutállomásokon és amelyik nem dolgozik jól fenékbe billenteném. Még jó hogy nem rajtam múlik mi? :D
eberti
Ha megegyeznek ,akkor kitalálnak a szakszi vezetők mást,hogy sztrájkolhassanak...
dilike
@eberti: ha jól látom, csak a még elégséges szolgáltatásról egyeznének meg, vagyis a sztrájk marad, de kiszámítható lenne a közlekedés
eberti
@dilike: Azért vagyok szkeptikus,mert kb.egy héten belül azt mondta Gaskó úr,ha megegyeznek akkor is sztrájkolnak:szolidaritás címen ha jól emlékszem a reptéri sztrájkolókért.
Az elégséges szolgáltatásról pedig egy normális törvényt kellene hozni.(ha itt nincs elég jól fizetett "tanácsadó",akkor nézzék meg a nyugat európai országokat,hogy csinálják).Mellékesen úgyis ha az érdekük megkívánja (ez minden kormányra vonatkozik):Nyugatra hivatkoznak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.