„Az elmúlt években a polgármester úr örökség révén is tudta gyarapítani a megtakarításait” – írta ezzel kapcsolatos kérdéseikre a II. kerületi önkormányzat sajtóosztálya. A politikus tavaly januárban leadott, a 2011-es évről szóló vagyonnyilatkozatában található örökségre történő utalás. Az önkormányzat a válaszában kitért arra is, Láng az idei évről is vagyonbevallást készít majd. Ezzel valószínűleg arra utaltak: a jövő januári nyilatkozatból derülhet ki, hogy Láng miből finanszírozza a házépítését. A politikus hivatala hozzátette: Láng nem kíván a magánéletet és a családot érintő kérdésekben nyilatkozni – írta a lap.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
A qrva életbe hogy ezek mind ennyit örökölnek!!??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
@Mobil123: Rendben. Ezzel együtt úgy érzem, nincs igazad. De ezen már ne vitatkozzunk.
human
Örököltem, lottón nyertem, jól fektettem be. Gyűjtöm ezeket az ötleteket, ha esetleg a NAV behívna 1-2 milliós gyarapodásom miatt.
Desischado
A rossz nyavaja törné ki, bezzeg mi sohasem öröklünk, nyerünk a lottón! Vajon hazugovics lefektette Fortunát? Vagy akkor mi van, hogy ezeknek mindnek így van a vagyongyarapodása? Valamit nem jól csinálunk? A szegények mit rontanak el? Valaki mondja meg a frankót!
kukac50
Még a szomszédos portát is megvette mert, volt honnan elvenni.
Ezeken is lovagolhatnának a parlamenti képviselők,hogy a Fideszesek mit csinálnak,és hova lett az összegyűjtött pénz a vörös iszap károsultjai részére mert van olyan sérült aki sok műtéten átesett az iszap által okozott egészség károsodás miatt,de még egyetlen forintot sem kapott.
evacica
Nahát így válaszol egy fideszes honatya ha a tollasodásáról kérdezik! Bezzeg baloldalon ez más mércével kell mérni! Ez az igazi egyenlőség !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.