Simon Gábor 2012-es vagyonnyilatkozatában egy 80 milliós budai luxuslakás tűnt fel a semmiből - írja a Magyar Nemzet. A földhivatalból kikért papírok szerint a Simon luxuslakása melletti ingatlanon széljegyre került Simon jelenlegi felesége, Horváth Tünde Márta is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
És mi van az ükszülőkkel, dédszülőkkel. nagyszülőkkel? No meg a gyerekekkel,/ nem is tudom vannak-e/? De majd a Magyar Nemzet címet viselő újság kideríti.
Esetleg vizsgálhatná az Orbán üköket, a papát és testvért, hogy ne legyenek ezek a zsaru újságírók olyan egyoldalúak Végezzék detektív munkájukat tisztességesen.
coyote3
Mint sok fideSS-es nagyasszonynak :) Róluk mikor olvasunk?
coni
Nem bánnám ha az ügyészség alaposan megvizsgálná a Simon családot, de csak azután ha a sok ezer milliárdos korrupciókat NAV, MET, EON, Paks, stb.. már kivizsgálta. Merthogy nem csak nagyságrendileg, de időrendben is előbb vannak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.