Nem lennék a március 29-ére meghirdetett Békemenet szervezői helyében. Még akkor sem, ha a siker nem lehet kérdéses: kiváló frissességű adatbázissal és ki tudja, honnan származó forrásokkal garantált, hogy megint tömegek fognak vonulni az Orbán-kormány mellett abban az országban, amelyben komoly mennyiségű ember nem érzi kínosnak, hogy a mindenkori kormány mellett tüntessen. De mi legyen a transzparensen?

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tavaszi
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
tavaszi
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Hellcat
@tavaszi: Jajj te nekem ne pofázzál már...hány éve libáztok te szerencsétlen...azt bezzeg nem unjátok mi?...nem várok én sz@rt se a baloldaltól ez csak a ti fanatista rögeszmétek, hogy aki ellenünk van az baller...SZÁNALMAS! Menjél inkább köszönjed meg a cigánykirálynak a rengetek megszorítást, meg hogy hatalmas adósságba verték az országot...Elvakult fidesznyik vagy. Annyira, hogy a fideszes hibákat észre se veszed...vagy ha észre is veszed akkor max nem nézel oda...mert ha a fidesz rabolja szét az országot az szerinted rendben van, áldásod rá...Az ilyenek miatt tart ott az ország ahol...a csőd szélén. Az ilyen köpönyegforgató mint te van tele a fidesz...komcsi voltam mikor az volt a jó aztán meg pálfordulás és hirtelen "lelkem mélyén mindig is jobboldali voltam" szöveggel átálltok a másik oldalra mert akkor éppen a másik segget kell nyalni. Meg se próbálj nekem bármi féle tanácsot adni vagy kioktatni mert az ilyen hiteltelen szemellenzősök véleménye annyit ér mint az qrbán ígéretei...Nagy büdös semmit. Az hogy reflexből lebarmozol azt meg betudom a jól megszokott agresszív fideszes indulatkeltésnek...Nézegessed a királyod facebook oldalát ott találsz elég sok dolgot amin élvezkedhetsz...Nem kötelező ám itt hergelni az embereket...a normális emberek nem kérnek a fideszes gyűlöletkeltésből.
hetöndöe
@tavaszi: A tanár úr írni is megtaníthatott volna helyesen ahelyett,hogy "hájjal" kenegetett.:-)))
krumpliorr
Miattam nem kéne vonulniuk. Sokkal jobb lenne, ha otthon maradnának.
Nem az utcán kell politizálni, de a Fidesz és Fidesznyikék nem értik.
Igaz nekik a parlament se, az Eu nem való, nem szalonképesek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.