A Hír TV információi szerint Simon Gábor volt szocialista politikus ügyében elindított büntetőeljárás miatt csütörtökön ügyészségi nyomozók jelentek meg az MSZP-székháznál. Az ügyészség nem kommentálta az értesülést.

Az mno.hu-n olvasható Hír TV-értesülés szerint Simon Gábor vagyonnyilatkozatát vihették el a Jókai utcai székházból.

Simon Gábort a házánál is kereste a nyomozóügyészség, a Hír TV beszámolója szerint Simon három embert beengedett az épületbe. Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője az MTI megkeresésére nem kívánta megerősíteni az értesülést. Azt mondta: a nyomozás érdekeire tekintettel egyelőre nem adnak bővebb tájékoztatást.

A Magyar Nemzet február 4-én forrásmegjelölés nélkül írt arról, hogy Simon Gábornak, az MSZP elnökhelyettesének több száz millió forint van bécsi számláján, amit nem tüntetett fel a vagyonnyilatkozatában. A képviselő február 6-án közölte, hogy minden, a szocialista pártban viselt tisztségéről lemond, kilép az MSZP-ből, visszalép a képviselőjelöltségtől és február 12-i hatállyal lemond parlamenti képviselői mandátumáról.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
@tavaszi: csak nehogy nagy sírás legyen vége - kislapát - tudod, 2002-ben is volt már cicin a töpörödött törpördög és gengsztercsapata...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
@Mangu: Teljesen jogos, ezért kellene a NAV botrányt letisztázni, mert az adó minden bejelentett dolgozó jövedelmét terheli. A feketén dolgozók, a multis csalók ez alól kibújnak, a nagy kapu mellett a kiskapu nyitva áll számukra! Jogállam?! Azonos terhek?!
Mangu
@Cicamama55: Hát igen. Furcsa azonban (nekem) ez a megfogalmazás - "ezért kellene"!
Miért? Kinek vagy kiknek? Mikor? Hogyan? Mikorra? és még sorolhatnám a kérdéseimet, de inkább mást kérdezek és ez megadhatja a választ - Kié a hatalom? Ki meri mondani?
Ma is érvényes a nagyanyámtól tanult mondás, - ki 1882-ben született -, hogy "Kinek pap a bátyja, annak Isten a barátja és könnyebben üdvözül", ezért, "A hatalom árnyas helyén, megmarad a vaj a fején". A "pap" alatt lehet érteni bármely, közösségre ideológiai ráhatással bíró személyt.
Cicamama55
@Mangu: Én is ismerem ezeket az örök érvényű mondásokat! Valóban, a politika a széljárással változik, de az igazság? Az "odaát van" Hol?
Mangu
@Cicamama55: Az igazság csak egy érzet (szubjektív). Ahogy mondják az eddigi gyakorlati példák alapján, mindig a győztesnek van igaza (mivel ők hozzák azokat a normatív szabályozásokat, mely az igazságot vannak hivatva definiálni, keretek közé szorítani) és jaj a legyőzöttnek.
Cicamama55
@Mangu: Ezért nem beszélhetünk nálunk jogállamról. Justicia mérlegének két serpenyője a mi kis hazánkban anyaghibás lett. A sok jogász politikus lestrapálta. Ideje lenne hitelesíteni...
Mangu
@Cicamama55: Nem a mérleg hibás, hanem a "liba"! Vak és súgnak a fülébe, így csapkod a kardjával. Jól ki van ez találva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.