A Hír TV információi szerint Simon Gábor volt szocialista politikus ügyében elindított büntetőeljárás miatt csütörtökön ügyészségi nyomozók jelentek meg az MSZP-székháznál. Az ügyészség nem kommentálta az értesülést.

Az mno.hu-n olvasható Hír TV-értesülés szerint Simon Gábor vagyonnyilatkozatát vihették el a Jókai utcai székházból.

Simon Gábort a házánál is kereste a nyomozóügyészség, a Hír TV beszámolója szerint Simon három embert beengedett az épületbe. Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője az MTI megkeresésére nem kívánta megerősíteni az értesülést. Azt mondta: a nyomozás érdekeire tekintettel egyelőre nem adnak bővebb tájékoztatást.

A Magyar Nemzet február 4-én forrásmegjelölés nélkül írt arról, hogy Simon Gábornak, az MSZP elnökhelyettesének több száz millió forint van bécsi számláján, amit nem tüntetett fel a vagyonnyilatkozatában. A képviselő február 6-án közölte, hogy minden, a szocialista pártban viselt tisztségéről lemond, kilép az MSZP-ből, visszalép a képviselőjelöltségtől és február 12-i hatállyal lemond parlamenti képviselői mandátumáról.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
@tavaszi: csak nehogy nagy sírás legyen vége - kislapát - tudod, 2002-ben is volt már cicin a töpörödött törpördög és gengsztercsapata...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tavaszi
...mit lehet ehhez a hírhez hozzátenni? ...max annyit : Ime a korszakváltók bandájának előkelő második ember ...szép is lesz amikor kattan a bilincs a választási kampány finiséáben..és a szoc.párt telepofával fogja odadobni: !nem a mi emberünk!...nem tagja a pártnak!...nem---nem --mi nem is tudjuk ki ő...
hetöndöe
@tavaszi: Ezt már számtalanszor eljátszották a fidióták,mire megszületik a jogerős ítélet,már a következő választás is lezajlik.
Fitellina ügy kifulladt,Sukoró úgyszintén,Hunwald,Hagyó ügy stb.
Szilvásit,Fa Pált felmentették,folytassam?
szablyafűrész
@tavaszi: A bili még milyen messze van a kezedtől ? És a szádtól ?
tavaszi
@hetöndöe: ...sukoró t akkor sem tudták fletóék megvalósitani...ez volt a cél,hogy ne sikerüljön...ennyi pajtás.
tavaszi
@szablyafűrész: de rossz világ lesz rád ápr. 6 után...amikor a szarráment baloldal szaga az orrodhoz elér
hetöndöe
@tavaszi: A cél a lejáratás volt és nem az akadályozás.
Ősi nyilas-bolsi trükk,olyan alantas,mint maga az egész fitymaszos csürhe.
joopapa
@tavaszi: Miért is nem lett volna sukoró jó nekünk? Csak azért mert a Gyurcsányék csinálták? Igen csak azért! www.youtube.com/watch?v=u6xxFSXQTF0 Itt a videó a bizonyíték hogy a viktorotok egy hazug kis önző ...! És itt a másik két videó hogy milyen a fityesz!!! www.origo.hu/itthon/20051103megsem.html , hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20121127_orban_hankook
hetöndöe
"A közlemény szerint az Országgyűlés elnöke arról értesítette a legfőbb ügyészt, hogy "Simon Gábor országgyűlési képviselői mandátumáról való lemondása február 13-án 7 óra 44 perckor megérkezett az Országgyűléshez"."

De kurva gyors volt most a rendőrség,pár óra múlva már a háznál és a pártközpontban is jártak.Ugye nem átlátszó ez az igyekezet cseppet sem.
Dr. Felipe
Na de mikor fognak járni a Cinege utcában és a Lendvai utcában? Mikor tervezik tiszteletüket tenni a fideSS pártházban. Az újban persze mert a régit már elsíbolták a fijjuk.
Brother Louie
@hetöndöe: ráadásul a HIR TV-nek nevezett örök sajtópervesztes gyüleménnyel együtt.

A HIR TV a belügyminisztérium önálló szervezeti egysége lehet ezek szerint.
hetöndöe
@Brother Louie: A tévészékház ostrománál is érdekes módon azonnal ott voltak.
mariaberta
Kíváncsi vagyok, milyen szorgalommal vizsgálják ki Orbán pénzügyeit, kezdve a székház eladással, Kajával és Josippal, Cinege utcával és Tokajjal, no meg a többivel, hogy Felcsútot ki ne hagyjam.
nyanya001
Az ezermilliárdos ÁFA csalásnál mér nem ilyen agilisak ?
Mindjárt ott van a haveri körből a CBA aki köztudottan 3-4 milliárd ÁFA-t
csaltak ?
szablyafűrész
@tavaszi: csak nehogy nagy sírás legyen vége - kislapát - tudod, 2002-ben is volt már cicin a töpörödött törpördög és gengsztercsapata...
human
No, ha Simonnál végeztek, mehetnek a NAV-hoz is lefoglalni. Vagy a százmilliárdok már nem annyira fontosak?
Cicamama55
@tavaszi: Nem védem Simont, de mi van a NAV milliárdos adócsalóival, a hirtelen, csodával határos módon meggazdagodott Fideszes vezetőkkel, vagy pl.a felcsúti polgármesterrel?! Őket is el kellene ám számoltatni! ...De mint tapasztaljuk, a narancs védett növény lett kis hazánkban.
Másik
Gyakorlatilag minden politikai szereplőnek jól jön ez a "gyalogos áldozat".
Sokan ezentúl csak rá és az ügyére koncentrálnak, ami eltereli a többiekről a figyelmet.
Simon elvisz valami balhét, ami inkább lesz médiacirkusz, mint tisztességesen végigvitt bűnvádi eljárás.
Ahogy "Hetöndöe" a 15:41 hsz-ban írta, mire vége lesz, azt se fogjuk Google nélkül tudni, ki is volt az a Simon Gábor, az igazságot meg soha.
lenhardtibolya
Mehettek volna hamarabb is, mert egy hét sok idő, és ezalatt eléggé sok nyomot eltüntethetett Simon...
tivoli
@Másik: Emlékszel Hagyóra? Mihelyt átvették fidiék a jogart, abban a pillanatban tartóztatták le a polgihelyettes urat a nokiás doboza miatt. Senki más nem bukott ilyen látványosan, csak néhány BKV-s. De ez nem volt az igazi, mint ahogy Simon is csak kis hal.
Mangu
@Cicamama55: Nem a lopás, jogosulatlan meggazdagodás a lényeg, hanem a "bevallás"!
nyanya001
@mindenes46: Mitől ? Attól félnek, hogy áprilisban kanyec Fidesz tovarisok
és kiderülhet a sok sok mutyi !
Cicamama55
@Mangu: Én nem védem Simont/!/, sőt nagy ellenszenvet váltott ki belőlem, hisz az én "pi...i" béremből mindet automatikusan levonnak, de a NAV- botrány is a be nem vallott jövedelemből kiinduló csalássorozat, sőt a hirtelen meggazdagodások mögött sincs meg a leigazolt, bevallott tőke. Ezért tartanám fontosnak, hogy ott is kutakodjanak!
Mangu
@Cicamama55: Tudom, de értse meg mindenki már végre. Jelenleg az ország munkaképes lakosainak a fele eltitkolja jövedelme "bizonyos" részét (beleértem a munkanélkülieket, minimálbéres "swarc"-ban kénytelen dolgozókat a milliárdosokig bezárólag. Nem egyes emberekkel kellene foglalkozni (mi ez a 250 millió a milliárdokhoz képest), hanem az egész rendszerrel, mely erre kényszeríti az embereket és nem rendet teremt, hanem esetenként kirakatügyeket kreál, immár 25 éve (mert akkor kezdődött a hirtelen meggazdagodás). Ezt miért felejtik el a hozzászólok?
Desischado
@tavaszi: Elnézést, véletlenül nyomtam gombot, nem akartam!
Desischado
Érdekes, én is azt kérdezem, fityiszékhez mikor akarnak menni???
Cicamama55
@Mangu: Teljesen jogos, ezért kellene a NAV botrányt letisztázni, mert az adó minden bejelentett dolgozó jövedelmét terheli. A feketén dolgozók, a multis csalók ez alól kibújnak, a nagy kapu mellett a kiskapu nyitva áll számukra! Jogállam?! Azonos terhek?!
Mangu
@Cicamama55: Hát igen. Furcsa azonban (nekem) ez a megfogalmazás - "ezért kellene"!
Miért? Kinek vagy kiknek? Mikor? Hogyan? Mikorra? és még sorolhatnám a kérdéseimet, de inkább mást kérdezek és ez megadhatja a választ - Kié a hatalom? Ki meri mondani?
Ma is érvényes a nagyanyámtól tanult mondás, - ki 1882-ben született -, hogy "Kinek pap a bátyja, annak Isten a barátja és könnyebben üdvözül", ezért, "A hatalom árnyas helyén, megmarad a vaj a fején". A "pap" alatt lehet érteni bármely, közösségre ideológiai ráhatással bíró személyt.
Cicamama55
@Mangu: Én is ismerem ezeket az örök érvényű mondásokat! Valóban, a politika a széljárással változik, de az igazság? Az "odaát van" Hol?
Mangu
@Cicamama55: Az igazság csak egy érzet (szubjektív). Ahogy mondják az eddigi gyakorlati példák alapján, mindig a győztesnek van igaza (mivel ők hozzák azokat a normatív szabályozásokat, mely az igazságot vannak hivatva definiálni, keretek közé szorítani) és jaj a legyőzöttnek.
Cicamama55
@Mangu: Ezért nem beszélhetünk nálunk jogállamról. Justicia mérlegének két serpenyője a mi kis hazánkban anyaghibás lett. A sok jogász politikus lestrapálta. Ideje lenne hitelesíteni...
Mangu
@Cicamama55: Nem a mérleg hibás, hanem a "liba"! Vak és súgnak a fülébe, így csapkod a kardjával. Jól ki van ez találva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.