Tisztességes család, szerető szülők és semmi ok a gyilkosságra. Kiosztották az ítéletet a brutálisan végződő pilisszentiváni nyári éjszakéért.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Tisztességes család, szerető szülők és semmi ok a gyilkosságra.És ennek mi köze ahhoz hogy gyilkoltak! És mi lenne ha nem így lett volna és nem ilyen családban nőttek volna fel, akkor több embert megöltek volna?
coni
Nagyon morbid az egész. De nem csak a gyerekek részéről, hanem a társadalom hozzáállása ugyanolyan szörnyű. Hogyan lehet egy ilyen címet leírni?
Dr. Felipe
Arany gyerekek ezek, csak egy kicsit gyilkosok.
Nil
Talán nem kellene inni- főleg ha agresszív lesz tőle - hol volt a szerető család? miért ittak? főleg ennyit!!! És persze nem sört ittak vagy kannás bort-pénzük az volt
(JA és perze a Tom és Jerry rajzfilm a hibás biztos azon nőttek fel).
Arról is beszéltek hogy miért lett hajléktalan ez az ember-netán a rendszerváltáskor elvesztette a munkáját és nem akarta a családját terhelni?-mert sok ilyen hajléktalan van.
Vagy netán rá kell gyújtani a hajléktalanra az otthonát? mint ahogy ilyen is történt.
Bárki lehet hajléktalan - ahogy mondani szokták kétféle ember van- aki hajléktalan és aki az lesz. A munkanélküliség, a lakásmaffia, a családon belüli erőszak, az alkoholizmus örökítése, hogy nincs idő a gyerekekre stb. mind vezethet hajléktalanághoz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.