Négy, a Demokratikus Koalícióhoz tartozó parlamenti képviselő kezdeményezi, hogy az Országgyűlés Mentelmi, összeférhetetlenségi, fegyelmi és mandátumvizsgáló bizottsága indítson vagyonnyilatkozati eljárást Orbán Viktor miniszterelnökkel szemben - mondta pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján Gyurcsány Ferenc.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

töky
Ferenc ! Akkor kellett volna elkapnod a kis barna tökeit, amikor sukorózott veled ! Most már kár erőlködnötök. Ebből nem fogtok jól kijönni. Már előre hallom Selmeczy ( bbbbrrrrr , de ronda ) kisasszony röfögését a bukott baloldal legújabb erőlködéséről. Ti nem halljátok még ? Akkor nincs filhallásotok ehhez a kurva politikához.
coyote3
Francot abból Fletó!!! A mi adóforintjainkból...
pacsni
Feri! feltalàltad a melegvizet! ehez nem kell egyetem se gimnàzium.
karma1
Szerintem pedig soha nincs keso, tehat SOHA NE ADD FEL, meg ha ugy is nez ki, hogy minden vesztesre all!Addig huzogatta Orban az alvo oroszlan bajuszkajat, mig az felebredt, es kaja utan nez. A fidesz kampanya semmi masbol nem all, mint egy eroltetett rezsicsokkentesbol, es Gyurcsany es partja szemelyes lejaratasabol monopolizalt simicska-hirdetesi feluleteken. Simon siman hulye volt, hogy Ausztriaban dugta el a vagyonat, csak ezert talaltak ra. Orban most egy patt-helyzetbe csoppent, ahonnan barhova lep, magara KELL boritania a bilit, mert ebbol mar nem johet ki makulatlanul, presztizsveszteseg nelkul. Ordit az ellentet a NAV botrany elmismasolasa es a Simon ellen szinte AZONNAL elrendelt buntetoeljaras inditasa kozott, Orbannak erre mondania KELL valamit, ha hamis a vad, azert, ha nem , akkor azert, DE MINDENKEPPEN "TERITENIE" kell, hogy megmutassa, VALOBAN honnan szerezte a vagyonat,... Lehet, hogy Gyurcsany egyedul nem fogja megszerezni a kello szavazatokat, de lehet, hogy Orban is belebukik a simicskazasba. Az MSZP-nek is eleg, ha Elegant Petike vagyoni helyzetet tekinti, kulonos tekintettel a tavalyi 16 millas hirtelen gyarapodasra (Bar o papiron egy kis allashalmozo, ha gyakorlatilag megis csak utazgatassal tolti az ideje 99 szazalekat...Gyurcsanynak mindenesetre nagy turelme volt a kiscsavoval , orbanvityaval szemben, ha eddig turte a gyalazkodast, "gennyes keles"-nek nevezest...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.