80 százalék alá csökkent az államadósság - már nem az euróövezeti válság a legnagyobb kockázat - az olimpia után kopogtatnak majd a Molnál az oroszok - Nézze meg itt >>

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Orbán Viktor és a Fidesz elbukta az államadósság elleni harcot. Pedig 3 millió ember 3000 milliárd forintos nyugdíjvagyonát is lenyúlták hozzá. Tavaly év végén már egy minden eddiginél szánalmasabb trükköt is bevetettek, hogy a nyugdíjvagyon eltapsolása után legalább minimális adósságcsökkenést ki tudjanak mutatni.

Az állami tartalékok átmeneti csökkentése nélkül az államadósság ma legalább 82%-on állna. Ez magasabb, mint a 2010 tavaszán mért 79%. Az államadósság forintban is folyamatosan emelkedik: már több mint 23 ezer milliárd. Az államadósság a nyugdíjpénztári vagyon lenyúlása óta GDP-arányosan sem csökkent.

A nyugdíjlenyúlást Orbán Viktor az adósságcsökkentéssel indokolta. Ezzel a Fidesz kudarcot vallott. Viszont felszámolták a nyugdíjrendszer biztonságát és elvették a biztonságos öregkor esélyét a magyar emberektől.

A kérdés ezek után az: hová tűnt a pénz? Hová lettek az ezermilliárdok?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.