A DK szerint hiába szorította ki a kampányból nagy sikerrel a Fidesz a többi pártot, a legprofibb reklámkampány sem feledtetheti a választókkal a nyomorukat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
amerre megyek, csak a fideszes politikusok meg a rémHÍR tv plakátja
ötlik az ember szemébe !
De " a legprofibb reklámkampány sem feledtetheti a választókkal a nyomorukat."
1magyar
@nyanya001: Sőt! Azt gondolják,hogy "ez is az én bőrömből van"!
evacica
Ebben a választási kampányban is látszik, hogy Orbán kis stylű gyáva ember! Mindent megragad ahhoz, hogy az ellenzéket gátolja a megszólalásban, lásd a hirdetések, plakátok kihelyezésének gátolása, a Közgép megvett minden felületet, és nem biztosítja az összefogásnak a felületet! Választási törvényt úgy alakítja ki, hogy az ellenzéknek vele szemben az esélyeket csökkenti! Ilyet csak egy gyáva kis stylü ember tesz, aki görcsösen ragaszkodik a hatalomhoz és a pénzhez! Orbán nem állam férfi, és fél a vereségtől, ezért tisztességtelen és nem egyenlő esélyekkel indulnak a pártok vele szemben. Ez Orbán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.