1960. szeptember 26-án élő, egyenes adásban vitatkozott egymással Richard Nixon és John Fitzgerald Kennedy, a két amerikai elnökjelölt. Ez volt az első, a tévé által is közvetített ilyen esemény, amely 70 millió amerikait ültetett a tévé elé.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

töky
Azért nem akar vitát a fidesz, mert mind Mesterházy, mid Gyurcsány szarrá verné egy vitában ezt a kis barna seggfejet. Tudja ő ezt jól. Még mindig beszarok a röhögéstől, ha az utolsó Gyurcsány - Orbán vitára visszagondolok. Már-már sajnáltam azt az apró barna kis gecit ott a tv előtt. Szánalmas volt. Ma ő a mindenható és mindent tudó miniszterelnöke ennek az országnak. Gyanítom, hogy április 6 után is ő marad a sok buta fidesz fan jóvoltából.
Hellcat
Be van fosva, tudja hogy földbe lenne dögölve mint a büdösszar egy ilyen vitában...inkább csak messziről károgtatja a szóvivőket, hogy jajj ne vitázni akarjon a baloldal hanem számoljon el ezzelazzalamazzal...blablabla...SZÁNALMAS :D Az átadott pelenkagyárból kapott is egy konténernyit ingyen hogy használja.
Sziszifusz
Nem tudná elviselni, azt ha közvetlen közelből szembesítenék bűneivel, hazugságaival.
Világvégét jelentené számára, ha nem fogadnák el hazugságait, esetleg nyomós érvekkel cáfolnák azokat.
Garantált lenne a megalázó veresége ezért inkább ki sem áll a vitára, ahhoz gerinc is kellene.
adrenalink
Hogy kerül ide Gyurcsány? Hát nem a kis Mesterházy az összeviszafogág vagy mi a túró miniszterelnök jelöltje?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.