Vona Gábort és szüleit csaknem harminc éve ismerem, az országgyűlési képviselő a feleségem tanítványa volt – ezzel indokolta Gyöngyös fideszes polgármestere, Faragó László, miért írta alá a Jobbik elnökének ajánlóívét.

Hozzátette: sem politikusként, sem választópolgárként nem tartja visszásnak, hogy ha több jelöltet lehet ajánlani, akkor a választópolgár éljen ezzel a lehetőséggel. Az ajánlóív aláírása "egy ötszázad részben" támogatás abban az értelemben, hogy hozzásegíti a jelöltet a jelöltté váláshoz. Aztán majd a választópolgárok döntenek a mandátum sorsáról – közölte – írja a Népszabadság.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Vona mondta nem is olyan rég egy fórumon,hogy szerinte csak orbán képes arra, hogy az országot kivezesse a szarból! Ez nem gyenge seggnyalás! Persze tudjuk,hogy kisz-es cimborák,de akkor is! Ez a jobbik csak egy gittegylet amit orbán hozott létre 2002-ben, amikor a miépet is kivégezte! Olyan idióta emberek vannak a körben, mint az a förtelmes Gaudi meg Zagyva meg Novák! Gaudi kidobja Európa zászlaját az ablakon?? Ezért jobb helyeken ott helyben hülyére rugdossák! Ez a zászló nem eu zászló volt eredetileg, hanem Európa jelképe, csak később az eu kisajátította! Arra is kíváncsi lennék, hogy az eu nélkül mire mennénk? Se iparunk, se gyáraink nincsenek! Ami van,azt meg a csúnya multik építették!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
@jancsik68: Csak hogy tudd, MSZP- s vagyok, de nem vak! Az MSZP csak Botkára támaszkodhatna, mert annak van becsülete, az igaz MSZP tagsága előtt: A többi csak lejárt szavatosságú hatalom mániás!
keresztapa
Egyedül Botka gondolkodik pártban, nem úgy mint az összefogás amely ön magában gondolkodik.
nehogymá
még böven a 8o as években vezették be a jövedelem adót,akkor már nem lehetett takargatni ,hogy a rendszer gazdaságilag igencsak tarthatatlan. beis csődölt szépen,ahogy szétesett a szu,Gorbacsov hagyta a régi testvéri országoknak ,hogy saját utat.járjanak.mi a kgst ben voltunk,annak vége lett ,mi meg itt álltunk a korszerütlen mezőgazdasággal iparral,huszadrangu infrastrukturával. a drágán elöállitott akármikre amugy se a nyugat volt vevő,a keleti blokk pedig szarul állt anyagilag.nem nagyon kellett galád támadás sehonnan ahhoz,hogy kiderüljön a magyar ipar vagy mezőgazdaság nem versenyképes. tul jót nem tett a blfsz első kormány se,az igaz ,de egy olyan ország amelyiknek nincsenek erőforrásai és ha nem is balkáni értelemben,de technológiában évtizedes lemaradásban volt,nem nagyon volt választása.
hetöndöe
Szar a szarral összeért,nem olyan bonyolult ez.
Csolovek
@jancsik68: Honan veszed,hogy elődje a nyilaspárt volt?Ha tudsz valamit ki vele.Ha nem a minősítésed téged is minősít.
Csolovek
@összefogás: Inkább a te "haladó" gondolkozásod a sajnálni való.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.