Vona Gábort és szüleit csaknem harminc éve ismerem, az országgyűlési képviselő a feleségem tanítványa volt – ezzel indokolta Gyöngyös fideszes polgármestere, Faragó László, miért írta alá a Jobbik elnökének ajánlóívét.

Hozzátette: sem politikusként, sem választópolgárként nem tartja visszásnak, hogy ha több jelöltet lehet ajánlani, akkor a választópolgár éljen ezzel a lehetőséggel. Az ajánlóív aláírása "egy ötszázad részben" támogatás abban az értelemben, hogy hozzásegíti a jelöltet a jelöltté váláshoz. Aztán majd a választópolgárok döntenek a mandátum sorsáról – közölte – írja a Népszabadság.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Vona mondta nem is olyan rég egy fórumon,hogy szerinte csak orbán képes arra, hogy az országot kivezesse a szarból! Ez nem gyenge seggnyalás! Persze tudjuk,hogy kisz-es cimborák,de akkor is! Ez a jobbik csak egy gittegylet amit orbán hozott létre 2002-ben, amikor a miépet is kivégezte! Olyan idióta emberek vannak a körben, mint az a förtelmes Gaudi meg Zagyva meg Novák! Gaudi kidobja Európa zászlaját az ablakon?? Ezért jobb helyeken ott helyben hülyére rugdossák! Ez a zászló nem eu zászló volt eredetileg, hanem Európa jelképe, csak később az eu kisajátította! Arra is kíváncsi lennék, hogy az eu nélkül mire mennénk? Se iparunk, se gyáraink nincsenek! Ami van,azt meg a csúnya multik építették!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Vona mondta nem is olyan rég egy fórumon,hogy szerinte csak orbán képes arra, hogy az országot kivezesse a szarból! Ez nem gyenge seggnyalás! Persze tudjuk,hogy kisz-es cimborák,de akkor is! Ez a jobbik csak egy gittegylet amit orbán hozott létre 2002-ben, amikor a miépet is kivégezte! Olyan idióta emberek vannak a körben, mint az a förtelmes Gaudi meg Zagyva meg Novák! Gaudi kidobja Európa zászlaját az ablakon?? Ezért jobb helyeken ott helyben hülyére rugdossák! Ez a zászló nem eu zászló volt eredetileg, hanem Európa jelképe, csak később az eu kisajátította! Arra is kíváncsi lennék, hogy az eu nélkül mire mennénk? Se iparunk, se gyáraink nincsenek! Ami van,azt meg a csúnya multik építették!
Nil
Vannak kiket nem kellene támogatni abban hogy jelöltek lehessenek. Ilyen Vona Gábor is. Aki őt támogatja, Horthyt és Hitlert is támogatta volna - vagy támogatta ha elég idős hozzá. De Rákosit és rendszerét is említhetném ami minden volt csak nem szocialista, főleg nem kommunista. Akkor is voltak támogatók, feljelentők, besúgók.
Hogy kinek írok alá, kit támogatok az engem is minősít.
trenszmen
@Manhattan: "Se iparunk, se gyáraink nincsenek!"
És ki tette tönkre???
Soha nem fogom elfelejteni jó pár éve Szellő mondta a retek hiradóban:
Magyarország x milliárd forint támogatást kapott az Eu-tól, hogy a cukorgyártás soha ne indulhasson újra.
És ez csak egy példa. Szabolcsi alma??? Tejtermékek??
Csak tanácsot lehet adni, de eszet nem. Azt már meg sem próbálom elmagyarázni, hogy csak a cukorgyártással mennyi munkahelyet lehetne teremteni.
Szvetlana
@trenszmen: ezen vitatkozhatnánk, hogy mink nincsen és miért nincs. Ez olyan, mint a tyúk vagy a tojás kérdése. Melyik volt előbb?
De az nem vicces, hogy se mezőgazdaságunk, se, iparunk, se könnyűiparunk nincs,
És sorolhatnánk a régi jól termelő gyárainkat üzemeinket.
Azon már csak röhögni tudok kínkeservesen, hogy Kínának exportálunk disznókat.
Nekünk meg a dán lefagyasztott disznó jut, meg a liba-farhát.
összefogás
Ami összetartózik az össze is ragad (FityeSS és a náci jobbik)
ÖSSZEFOGÁST EZEK ELLEN!!!
Dr. Felipe
@Manhattan: Teljesen igazad van. A fejlesztések 97% a uniós pénzekből valósul meg. Második helyen Litvánia messze leszakadva 60% al.

Aztán még van pofája azt hazudni bolseviktor elvtársnak hogy mi vagyunk Európa motorja.
Boszi27
Kíváncsi lennék mit gondol az ügyben Turbó Pasi!!
m.macskosz
@Boszi27: Én meg marhára nem vagyok rá kíváncsi! :)
csa-csa
@összefogás: akár,
de abban a pillanatban - pláne ha a Bokros is színre lép régi vágyálmával -
fizet majd minden nyugdíjas havi 10 rongyot a TB-nek, lesz itt még 1000 ft-os vizitdíj, azonnal megszüntetik a rezsicsökkentést és minden de mindenfajta támogatást ami csak létezik! Ja tudom! most jön hogy a rezsicsökkentés semmit nem ér! Márpedig aki nyomorog, annak igenis számít havi 2-3 ezer! Akinek nem, az örüljön! Mellesleg ha egy fillért nem csökken akkor is emelkedik minden! Amúgy én köpök az egész bagázsra odafent! a csóróknak akárki nyer SOHA nem lesz jobb!!
Csolovek
@Manhattan: Részben van csak igazad.Volt gyárunk,volt iparunk amig be nem léptünk az EU-ba.Csak az elvtársaid (kinek nem inge nem veszi magára) ellopták és lopatták az ország vagyonát.Átjátszották a zsebükre.
Csolovek
@összefogás: Neeeeee! egyszóval tudlak jellemezni. Goj!!!
miazavalami
@Csolovek: A gyárakat és az ipart már jóval azelőtt eladták fillérekért külföldi nagyvállalatoknak , hogy beléptünk volna az EU-ba.
Boszi27
@Mobil123: Pedig érdekelne, hogy ezt hogyan magyarázná meg. Mondjuk érvei nem szoktak lenni, csak nyomja a rizsát. Na de bunkóság valakit kibeszélni, aki nincs jelen.
lenhardtibolya
@Manhattan: Elfogult hozzászólásával nem értek egyet. Szerintem a Jobbik nagyon tisztességesen működik, ehhez kétség sem férhet.

Ha maga annyira imádja a multikat, akkor ezt úgysem lesz képes megérteni...
jancsik68
@lenhardtibolya: A Jobbik tisztessége?Egy nagy rakás sz...-!Akik kidobják annak az EU-nak a zászlaját.akinek Magyarország is szerves tagja,akitől kapjuk megélhetési pénzünket olyan emberek,akik oda szarnak,ahol eddig ettek,esznek!!Te is ilyen lehetsz!!
lenhardtibolya
@jancsik68: Ez az Ön véleménye, amivel nem értek egyet. Nem bízom benne, hogy megérti a lényeget, mert sajnálatos módon elvakult.
jancsik68
@lenhardtibolya: nem hinném,hogy elvakult lennék azért mert egy fasiszta jobboldali pártot annak tartok,ami.Elődje ,a nyilas párt meg mutatta mire képes:öregek,gyermekek,nők,más felfogásuak legyilkolására keresztényi módon!!
keresztapa
@jancsik68: Először tisztázza le milyen célból lett létre hozva az EU! Alapító tagok országai azon célból, hogy piacuknak területeket biztosítsanak! Az újonnan felvetteket piaci versenyre kényszerítve,alacsony gazdasági fejlettségi szint mellett.
Elsőnek iparuk versenyképtelenné tételével majd csődbe juttatásával érték el a versenyképtelenséget, így szabad árképzéssel juttatták el, nagy haszonnal az általuk termelt többségében silány élelmiszerüket adalékanyagok pótlásával.

A Nemzet házába, (Országházban) a nemzet zászlajának kivételével,
milyen zászlónak kell megjelenni még? Nem e gondolja, hogy más zászló, megjelenítése nagyban sérti a nemzetfüggetlenségét, a nemzet önbecsülését. Akinek nincs hazája, nemzete az országban csak lakhelye van, idegen érzületű, magyar lelkülettel nem érez, az a személy oda való, amilyenek az idegen érzületű, érdekek képviselete, gazdaságilag jelen van! Azon érdekeket képviselők zászlaját házán belül oda teszi, ahol ő méltó helynek találja zászlajának látványosságát:
lenhardtibolya
@jancsik68: Történelemből érdemes volna bővíteni az ismereteit...
jancsik68
@keresztapa: Ez a válasz egy jellegzetesen jobbikos zagyvalék,a szük látó körű emberre jellemző hablaty.Európába a magyarság jött,s elfogadta az itt élők szabályait.Akik, erre nem képesek ,menjenk oda vissza,ahova valók,a piros seggü majmok világába!!
jancsik68
@lenhardtibolya: Történelmi ismeretek területén nem hinném,hogy tőled kellene leckét vennem.
POBOTHNK
Majd a Jobbik elviszi a balhét ha már nincs mit kitalicskázni.
lenhardtibolya
@jancsik68: Valóban nem én vagyok az a történelemtanár, aki vállalná nagyon elmaradott nebulók felzárkóztatását...
összefogás
@Csolovek: Sajnálni való vagy!!!
ÖSSZEFOGÁST!!!
hattorihanna
@lenhardtibolya 08 30: Nekem vannak kétségeim,és szerintem másoknak is.Majd ha bizonyított valamit a jobbik,akkor megadjuk nekik a bizalmat.Nekem roppantmód gyanúsak,lásd paksi szavazás.Arról nem beszélve hogy egy kormányra készülő pártnak nem lehet csak a cigányirtás,meg az összes hangzatos de valljuk be,megvalósíthatatlan ígérgetésük az össz programjuk.Ebben a gazdasági romhalmazban,amiben jelenleg vagyunk,leginkább szakértői kormányra van szükség.Ebből a szempontból,nálam Bajnai és Bokros aki bizonyított,és tett le valamit az asztalra,nekik van józan eszük, logikájuk,és reális gondolkodásuk.
Desischado
@hattorihanna: Épp ma olvastam a jobbik választási szemetét. Ebben a munkateremtést például úgy képzelik, hogy menjünk kertésznek, túrjunk a földeken, és tartsunk állatokat. Hát köszönöm, én ebből városi lány lévén nem kérek! Nem értek a mezőgazdasághoz! És tökéletesen igazad van! Már akkor bemutatkoztak nekem, mikor azt mondták, hogy mindenkinek adják a segélyt utalványban, mert úgyis elisszák! Hát én például nem iszom! És Paks! Nem először borulnak össze a fidesszel! Rassztista, fasiszta, mocsok bagázs! Én már látom régóta, hogy mifélék! Nem hiszek nekik!
F_Viktor
@Desischado: Én erre a Jobbik "gazdasági programjára" mondom, hogy vissza a középkorba, mert a földek és a termelőeszközök a Mészáros félék fityeszes újDöbrögik kezében, már csak a jobbágyokra vágynak, hogy éhbérért, hűbéresként dolgoztathassák őket.
hattorihanna
@F_Viktor: Ja,és hogy lépjünk ki az unio-ból,akkor már azután minden facás lesz...A sok idióta meg hisz nekik.Hány év kell még ahhoz hogy ne arra szavazzunk aki a legnagyobbat meri hazudni?De amíg nem fejből szavazunk,hanem indulatból,addig itt csak lefelé haladhatunk.De miért is szavaznak majd sokan a jobbikra,mert majd ők megoldanak helyettünk mindent,és nyugodtan nyomkodhatjuk otthon tovább a tv távirányítóját.Elvégre sokkal egyszerűbb,mint szembesülni a valósággal.
F_Viktor
@hattorihanna: Az baj, hogy a Jobbik nem hazudik, ők komolyan gondolják a középkort.
keresztapa
@jancsik68: Aki nem képes felfogni, hogy a Magyarország népének, a magyarok országházában, csak a magyar trikolórnak van helye. Mivel a nemzet jelképe a piros, fehér, zöld, ez a magyar föld. Minden nemzetnek van jelképe, mely kifejezi az eggyé tartozás örömét, bánatát, keservét, küzdelmét, érzelmileg. Amit nem lehet másként, politikailag értelmezni, belemagyarázással, mert az már nem a "nemzet" érzelmét, fejezi ki!
jancsik68
@keresztapa: Amit irtál,az egy nagy hablaty,korlátolt felfogású és látású emberek szabvány szövege elemista fokon.Sajnos ebbe az un magyar nemzetbe már nem tartozik bele a munkás,a földműves csak az álszent keresztényi semmittevő fideSS bagázas.Az értelmesebbeket már elkergették külföldre!!
F_Viktor
@jancsik68: Hozzászólásodból annyi maradt le, hogy "a fityesz értékrendje alapján"...
keresztapa
@jancsik68: Nehéz a vakot az úttesten, a túloldalra átsegíteni, ha az mindég, földre veti magát! Nem tehet a vakságáról, mert az értelme is vak. Értelmes értelmet, "értelmezetten" értelmes személy képes adni. Aki ennek hiányában van, "értelmes", valóság megértésére, ábrázolásra, értelmetlen tehát alkalmatlan!
jancsik68
@keresztapa: Ezzel a szokványos újjabb hablattyal csak értelmi képességed hiányosságát mégjobban kihangsúlyoztad.Aki vak,az nem biztos ,hogy ugy viselkedik,mint a te fideSSzes nem látód.Ez egy igen primitiv megnyilvánulás volt,ami nagyban sérti az ilyen embereket.Ez jellemző az ilyen jobbik fajtára!!
keresztapa
@jancsik68: Csak hogy tudd, MSZP- s vagyok, de nem vak! Az MSZP csak Botkára támaszkodhatna, mert annak van becsülete, az igaz MSZP tagsága előtt: A többi csak lejárt szavatosságú hatalom mániás!
keresztapa
Egyedül Botka gondolkodik pártban, nem úgy mint az összefogás amely ön magában gondolkodik.
nehogymá
még böven a 8o as években vezették be a jövedelem adót,akkor már nem lehetett takargatni ,hogy a rendszer gazdaságilag igencsak tarthatatlan. beis csődölt szépen,ahogy szétesett a szu,Gorbacsov hagyta a régi testvéri országoknak ,hogy saját utat.járjanak.mi a kgst ben voltunk,annak vége lett ,mi meg itt álltunk a korszerütlen mezőgazdasággal iparral,huszadrangu infrastrukturával. a drágán elöállitott akármikre amugy se a nyugat volt vevő,a keleti blokk pedig szarul állt anyagilag.nem nagyon kellett galád támadás sehonnan ahhoz,hogy kiderüljön a magyar ipar vagy mezőgazdaság nem versenyképes. tul jót nem tett a blfsz első kormány se,az igaz ,de egy olyan ország amelyiknek nincsenek erőforrásai és ha nem is balkáni értelemben,de technológiában évtizedes lemaradásban volt,nem nagyon volt választása.
hetöndöe
Szar a szarral összeért,nem olyan bonyolult ez.
Csolovek
@jancsik68: Honan veszed,hogy elődje a nyilaspárt volt?Ha tudsz valamit ki vele.Ha nem a minősítésed téged is minősít.
Csolovek
@összefogás: Inkább a te "haladó" gondolkozásod a sajnálni való.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.