Miközben ma reggel Ukrajnában újra kiújultak harcok, és eddig legalább 40 tüntető és 3 rendőr vesztette életét az összecsapásokban, a magyar közszolgálati média nem vesz tudomást a rendőri fellépésről, sőt tudósítása szerint nem a rendőrség lő éleslőszerrel mesterlövészekkel, hanem a tüntetők lövik a rendőröket. Az igazsághoz hozzátartozik, nem lehet pontosan tudni, ma reggel ki kezdte újra a vérengzést, az ellenzék által már nem kontrollált ukrán szélsőségesek, vagy a kormány által irányított rendvédelmi és szabad csapatok. De az biztos, mint a lenti felvételen is látszik, a rendőrség és a kormánypárti milicisták vetnek nagy arányban éleslőszert a szélsőséges tüntetők ellen. Eddig 3 rendőr, és több mint 40 tüntető hallt meg, a tüntetők nagy részével éleslőszer végzett, egy parlamenti képviselő is a hallottak között van állítólag, akit egy kormánypárti mesterlövész szíven lőtt. [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Putyin gyarmaton ezt így szokás. Mernének mást bemondani, nyomban jönnének Putyin elvtárs kozákjai rendet tenni mint ahogy Szocsiban is tették.
coyote3
Nekem leginkább Corvin Mariska néni nyalása tetszik.
csikknorisz
Erre én is felkaptam a fejem. Néztem este az Euronews-on a beszámolókat, aztán meg hallottam a Kossuth Krónikát, amiben tök mást mondtak, nem kicsit lógott ki a lóláb.
kkalman
Magyarország nem lesz gyarmat.
Nem hát! Már az!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.