A Civil Összefogás Fórumának csütörtökön megjelent kiáltványában március 29-re hirdette meg a következő Békemenetet, és arra kért mindenkit, hogy mozgósítsa ismerőseit – írja az Index.

Korábban Bencsik András egy vezércikkben már megszellőztette a választási Békemenet időpontját, ő azonban azt is hozzátette, hogy a jobboldalnak a paksi szerződésért kell vonulnia. Ez a téma azonban nyilván necces a kormány számára, ezért gyorsan ejtették. A deklarált cél most már a „magyar-magyar kiegyezés", és a „nemzetépítés" – számolt be az Index.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Turbó Pasi: 20:18-ra : Miért emlegetsz olyat, ami fényévekre van tőled?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szablyafűrész
Legalább lesétálják a közpénzen tartott nagy zabákat és piálásokat, amúgy meg szívesebben látnám "ezeket" aknamezőn sétálni..." s a haza fényre derül !"
Szvetlana
Nagy a bátorság , szétreped a mellény a nagy hazafiságtól. Kijevbe is elmennének golyófogónak?
Desischado
@Horizont: De jól mondtad! Minden szavad a szivemből jött! Torkig vagyok már ezekkel a hazaáruló, seggnyaló cöfös bandával! De azokból is, akik ennyire helyeselnek nekik! Pláne, hogy a mi pénzünkön menetelnek! Eladták magukat orbáncnak a koncért! Férgek!
tavaszi
@Horizont: itt a propelleren jelent meg a közvéleménykutatás ahol ez volt a cim...baloldaliak fele elégedett a kormány munkájával...(már nem refktálhatsz rá...mert levették...modorod ettől eltekintve arogáns...kültelki...mondhatnám pórjas ...arra reagálok amire akarok...ha te engem seggnyalással vádolsz ...arra én azt irok amit akarok.
...barátkozz a gondolattal...lehet túlnyeri magát a kormány...egy biztos városomban, a maszoposok nem mernek aláirást gyüjteni a spár elött...van LMP.JOBBIK...és fidesz...és slussz. és most zárásként utánad szabadon. : leszarom a balos gondolkodásoat...szart sem érsz vele...úgy jársz mint Rottembiller...(bocs te őt nem ismered)
kkalman
A diktatúra ismét a híveit küldi a rendszer melletti szimpátia tüntetésre.
Jó bégetést elvtársak!
Yoda69
Nocsak visszaert Brusszelbol a bekamenet?
Kommunista multu bencsik jobban tenne a melyen lapitana, mint szar a fuben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.