Szili Katalin az M1 Ma reggel című műsorában pénteken közölte, hogy a Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt (KTI) programja az elmúlt huszonöt év igazságtalanságából indul ki, és célja a szegénység leküzdése, munkahelyek teremtése és egy olyan rendszer megvalósítása, amelyben senkinek nem okozhat gondot a napi megélhetés.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
töky
Katalin! Már nem kellene jobban lejáratnia magát. Ön mindenhol bukik. Nem kicsit, hanem nagyon. Bukott az MSZMP-ből, bukott MSZP-s ként, bukott köztársasági elnökjelöltként, bukott pécsi polgi jelöltként , mindenhol bukott és most is osztja az észt. Miért nem keres már magának valami más elfoglaltságot a politikán kívül? Ja merthogy máshoz nem ért? Hát megsúgom magának, ehhez sem.
Dr. Felipe
@dr. prédikátor: Inkább segget váltott.
aborisz
@dr. prédikátor: Sokáig a baloldali csecset szívta !
human
Ez a Szili Katalin valahogy soha nem volt nekem hiteles már az mszp-ben sem.. Nagyon megélhetési politikusnak tűnik. A mondókájától függetlenül úgy érzem, hogy nem egyenes úton jár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.