S a kis szobába toppanék...
Röpűlt felém Szilárd...
S én csüggtem ajkán... szótlanúl...
Mint a gyümölcs a fán.

Rezsicsökkentő Németh Szilárd ezúttal természetes élőhelyén kereste fel a rezsit, Matyi bácsinál, a nappaliban, és megtartotta az év legszürreálisabb sajtótájékoztatóját. Tessék középre jönni, én majd ide állok a szélére!

És még:

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
Szóval Matyi bácsi nem tudta volna kiszámolni azt, amit helyette Németh megtett, egy kis összeadás, többszörös hatványra emelés és Matyi bácsi máris milliomos lett a rezsihülyítésnek köszönhetően...itt a vége, fuss el véle, aki nem hiszi, annak utána járnak...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
Matyi bácsi nem figyel senkire néz előre mondani valója miatt megszűnt körülötte a világ . Áldóimát rendelő bevezetője sem érdekli . Továbbiakban Matyi bácsit majd kiemelik és fürdőigazgató lesz Esztergomba ha kész lesz :-)))vegyük újra lemaradt de így is polgárjenősre sikeredet :-)) a kék inges csávó nagyon szurkolt , hogy a bácsi végig tudja mondani .
dr. prédikátor
Egy kis adalék a nagy pofával hirdetett rezsiszivatáshoz:a tavalyi évre elszámolt rezsiszivatás összege 6000 ezer forint , ez osztva 12 vel mivel 12 hónap van egy évben , az 500 ft .havonta,Ezt még el kell osztani három felé viz .villany gáz.Ez pedig 166.66 ft.Tehát egy évre visszamenőleg a vízre ,166.66, a gázra 166.66 villanyra 166.66 ft ot kaptunk.A boltba egy kiló kenyér ára 300 ft. Ennyit a kurva nagy rezsiszivatásról!!!Cigus fecalicus!!! Köteles lancelot!! Erről mi a véleményetek???
dömdödöm
Ez a torzult fejű fideszes farok minek kísért a panelek között ? Gyerekeknek öregeknek
rémálmaik lesznek :-(
Hellcat
Ez olyan rohadt erőltetett komcsi propaganda szagú hogy nem is igaz...erre vagytok büszkék fidesznyikek?
Yoda69
Szegeny Matyiba-t jol megvezette ez a dagadt zsirdiszno.
Ket emberbol hogy tud az egyik kozepre allni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.