Egy vállalkozó feljelentést tett egy tíz évvel ezelőtti taksonyi üzlettel kapcsolatban. A Magyar Nemzet szerint Varju László (DK) is érintett lehet. Varju – aki jelenleg Gyurcsány Ferenc pártjában politizál – 20 millió forint vételárat határozott meg a Taksonyi Bányászati Kft. önkormányzati résztulajdonának ellenértékeként, amit át is utaltak az önkormányzatnak. A feljelentő szerint Varju László hatmillió forint úgynevezett „ügyvédi költség” megfizetésére szólította fel őt, a pénzt az MSZP-s városvezetés idején Taksony önkormányzatának képviseletével megbízott szigethalmi ügyvéd, Schiller György kezéhez kellett teljesíteni. A feljelentés ezt a hatmilliót érinti utóbbit érinti.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Turbó Pasi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ez az idióta hol volt 10 éven keresztül ?
Ja, most eladta magát kilóra fidesznyikeknek !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Turbó Pasi
Úgy látszik, ez a baloldal ilyen. Tolvaj, mutyizós, síbolós, harácsolós gyülekezet. :-)

Nem változtak semmit. :-)))
nyanya001
Ez az idióta hol volt 10 éven keresztül ?
Ja, most eladta magát kilóra fidesznyikeknek !
nyanya001
@Horizont: A zugügyvédről nem lesz véleménye aki halottakkal
üzletelt !
nusika
@Horizont: Hol van Budai? Úgy eltünt, mint szamár a ködben!! - és mennyi pénzt költött el a pánkószájú nagyokos, és még milliós fizetést is kapott érte!!
szaboria1
@Turbó Pasi: Te is fel ülsz ilyen hülyeségre, elévülési idő 5 év.
silber13
@Turbó Pasi: Vagy eetleg magadról ömlengsz?
Turbó Pasi
@Horizont: Látom, hogy nagy a pánik, ballibbantak. A csúnya fidesz megint lebuktatta
a síbolos tolvaj bolsikat a választás előtt. :-D
nyanya001
@szaboria1: Annyira felturbózta magát, örült, hogy végre lehet gyurcsányozni ! :))
karma1
Imadom a magyar ujsagirast... Ismet adtak a sz@rnak egy nagy pofont: "Egy vallalkozo ..." SEHOL EGY NEV, A FELJELENTOE, csak a DK-s Varju Laszlo neve van tobbszor is megemlitve, na meg az, hogy 10 ev ota ennek az "Egy vallakozonak" 6 milla hianya nem is jelentett semmit!!!

A "Forras: Magyar Nemzet", vagyis egyetlen csoves ujsagiro (? bertollnok) sem vallalja a cikkert a felelosseget...

Ha kerhetnem ezt a formedvenyt letrehozo valakit, faradjon el az edes... szoval, ODA!
A fidesz megint koholt valamit, amibol a DK-nak ugye lett , es amivel megosztja a DK figyelmet a magyarazkodas es a valasztasi kampany kozott,... Meg mindig nem ertem, hogy a baloldal miert nem hasznalja ugyanezt a fegyvert a fidesszel kapcsolatban? Raadasul az O vadjaik legalabb megalapozottak lennenek...
jancsik68
Várható volt,hogy Gyurcsány Orbáni és Szijjártói csalási felfedése 1-2 Turbó Pityunál kiveri a biztositékot,de mit várunk az ilyen farfagyisoktól,akik a több miliárdos lenyulásokat,adócsalásokat nem látja!!
joopapa
@nyanya001: www.nepszava.hu/articles/article.php?id=337933 Tényleg ez az ügy hol tart? Mert ha ebben a Varju ügyben valami nem kóser az! De hogy egy halott ember nevében...! Na az undorító!
silber13
@Horizont: Ez??? Felnőni??? Viccelsz??? Lehetetlent ne kívánj, nem megoldható, sőt a csodák is elmaradnak!
lópicigáspár
Kár, kár, már ilyenekkel foglalkozni. Ez olyasmi, mint a Gyurcsány 87-es paksi ügye... vihar a biliben!
nemkati
@nyanya001: @karma1: Esküszöm, nekem is ez jutott elsőre az eszembe, hogy hol a csudában volt, mi a bánaton gondolkozott 10 évig ez a jóember (Pataki Gyula, a korrekten tájékoztató MNO cikkében ott a neve)?? Mitől világosodott meg hirtelen ennyi év után?
Ez a mondat mindenesetre nagyon érdekes: "A kényelmetlen helyzetben a vállalkozó nem akart ellenkezni, ezért megállapodást kötött Varjuval és az általa megnevezett jogásszal." Miért is volt a vállalkozó kényelmetlen helyzetben? Az MNO helyében ezt én bővebben kifejtettem volna, mert ez így a ködösítés körébe tartozik. Egy tisztességes vállalkozó egy tisztességes üzletben nem lehet kényelmetlen helyzetben. Ha az üzlet meg nem volt tisztességes, akkor egyik fél sem lehetett tisztességes. Mindemellett elítélem azt, ha valaki a hatalma által úgy gondolja, megteheti, hogy valakitől papír nélkül pénzt követel. És ostobának (esetleg tisztességtelennek) tartom azt is, aki papír nélkül bárkinek bármilyen indokból pénzt ad, amit később vissza akar követelni. Sok homályos részlet van még ebben a történetben, amiknek a tisztázása nélkül nem lehet senki felett ítéletet mondani.

Én egyébként azon röhögök, hogy szerencsétlen Fidesz mit összeizzad, hogy a választások előtt valami terhelőt találjon az ellenzékre - azaz csak az MSZP-re, a DK-ra és az Együtt 2014-re. Aztán találnak egy ilyen elévült, sántító, összeaszott csontvázat. :DDD
silber13
@Turbó Pasi: 10: 49-re : Vannak egy jónéhányan azok közül, akiknek nem szíve csücske a Fityisz vagy a jobbik! Akkorszerinted Mi itt mindnyájan:
" Úgy látszik, ez a baloldal ilyen. Tolvaj, mutyizós, síbolós, harácsolós gyülekezet. :-)"
ilyenek ennénk? Érdekes4
nyanya001
@nemkati: Az bizony ! Nagyon izzadság szagú az erőlködésük ! :))
hetöndöe
Turbó Kartárs a fitymaszos szavazók legalját képviseli,szót sem érdemel.
nyanya001
@hetöndöe: Most ő az ügyeletes !
A többiek elmentek aláírást gyűjteni ! :))
nyanya001
Ennek nem kéne a jövedelem bevallásban szerepelnie?
2014. február 22., 8:27

Minap megvádolták Bajnait (ki gondolta volna, hogy a Fidesz), hogy édesapja
kint adózik Ausztriában (mivel ott van az egyik vállalkozása,illetve még 30 ezer magyarnak), ezért Bajnai egy erkölcsi szemétláda.Egy kicsit nyomozgattunk, kerestünk és találtunk 1-2 Fideszes képviselőt akinek SAJÁT vállalkozása van külföldön bejelentve és ott adózik.
Orbán Viktor: Csíkszereda- mezőgazdaság.
Cseresnyés Péter- Lendva (Szlovénia)
Lévai Anikó (Orbán Viktor neje): Szlovákia- Tokaj Bor Kft.
Dorkota Lajos- Szlovákia- megújuló energia,
Lázár János- Románia- Bank részvények.
Ágh Péter- élelmiszerüzlet (Tante-Emma Laden) Ausztria.
Szijjártó Péter- Komárno (Komárom) autókereskedés.
lópicigáspár
@nyanya001: Erőlködésnek általában besz@rás a vége! :-)
lópicigáspár
@silber13: Nyugalom a hosszú élet titka, na meg a jó házi pálinka! :-)
dr. prédikátor
@Turbó Pasi: ma 11.14 re.Vered a nyálad mint a hülyegyerek a vásári kolompot!Azon kívűl hogy a saját szarotokat próbálod másra kenni tudsz valami értelmeset is felböffenteni??De úgy látom hogy csak az ökörköri hülyeséget tudod itt nyomni!Ahogy olvaslak csak azt látom hogyb te csak egy dologban vagy turbó! a fityma-sz seggnyalásban! azt turbó gyorsasággal csinálod!!!
szablyafűrész
Egy 10 évvel ezelőtti üzlet?

Az semmi ! Néhai nagybátyám felesége húgának az élettársa, illetve annak második mostoha unokatestvérének az öccse azaz az öccsének a vlt munkatársának a fia, akinek élettársa a másk, nagybátyám első unokatestvérének a nővére...na mindegy...szóval ők, akik tutira megbízható források mondták, hogy látták azt a nyugtát, amelyiken Bajnai Gordon aláírt II. Szulejmánnak, hogy segíti a török befektetőket minden eszközzel, mert "Krisztus koporsóját sem őrizték ingyen" és egy kis baksis jár a közvetítőnek ! Bizony !
Sőt ! Bajnai, mint apartman vezető és konyhafőnök szervezte be Hegedűs István hadnagyot az egri várban, hogy kémkedjen a török javára, de erről se a Laborc, se a Szilvássy ne tudjon, mert akkor bukta van, ugyanis ők is a töörknek kémkedtek !

Gyurcsány mellett szól az a tény, hogy amikor 150 év után azt mondta a töröknek, " el lehet innét menni" - a török el is húzott, néhány gebe tevét hátra hagyva az állatkerteknek ! Bizony !

Méghogy 10 éves bulival hozakodnak elő ? Orbán meg mindig bepisilt az oviba és olyankor - hogy ne hallják a locsogást - azt üvöltötte, hogy "hajrá Magyarország, hajrá magyarok !"

Ugyan már...
F_Viktor
@szablyafűrész: :-))))))))))))))))))))))))))))
F_Viktor
@Turbó Pasi: Többször leírtam már, egyszer volt Budán kutyavásár, ezzel, hogy minden bizonyíték nélkül megvádolnak balos politikust, azzal csak 2010-ben lehetett választást nyerni, s mivel Budain keresztül a fityesz felvilágosította a Zembereket, hogy szinte mind hamis vád volt, ezt újra eljátszani több, mint szánalom.
Erre, s a rezsicsökkentést választási kampányként felhasználni több, mint hiba, ennek csak nagy bukta lehet a vége.
Ez is azt bizonyítja, hogy a mutyin kívül az Orbánt irányító oligarcháknak máshoz nincs tehetségük, s a kampányt felügyelő Hagyó sincs a helyzet magaslatán, nem tud előre tervezni két hónapot. A rezsicsökkentéssel is nagyon mellényúlt, túl korán kezdtek bele, a választásokra már mindenki számára kiderül(t), hogy rizsa az egész.
Ha az összefogás kényelmesen hátradől karosszékében, akkor is lazán döngöli a földbe Orbánt :-)
nemkati
@F_Viktor: Naazé!
Csak tudd, rajta tartom a szemem a nyájon! :D
szjupermen
@Turbó Pasi: Milyen buktáról beszélsz, egyszerü? Olvass és értelmezz ostoba! Az utolsó mondatban is lapul némi lényeg. Azon gondolkodtál-e, hogy Mészáros Lőrinc hogyan lehetett 3 év alatt országunk 88. leggazdagabbja? Vagy hogy mennyire volt tiszta a Haris-köz-i ingatlan panama?
szjupermen
@karma1: Mert nehéz lealacsonyodni a Fidesz és talpnyalóik szintjére.
karma1
@szjupermen: Szerencsere meg nem kotelezo lealacsonyodnunk... VALASZTHATUNK, foleg aprilis 6-an
Hellcat
Ez így tények nélkül megint csak egy fasza kis fideszes rágalmazás eddig...
silber13
@szjupermen: Ne is erőlködj, a fickó már a pénztárkörül lődörög, ahonnan remegve várja a hülyeségi baaksist.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.