Ami törvényes keretek között megismerhető, azt nyilvánosságra kell hozni az őszödi jelentésből - mondta Rétvári Bence, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára, a KDNP alelnöke vasárnap, egy más témában tartott sajtótájékoztatón.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Természetesen, amit kimazsolázik belőle e Fidesz
a kampánya céljára !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
Kit érdekel a vizsgálat, hamisításoktól hemzsegő része, csak figyelem elterelés, bizottságokat felesleges létrehozni, mert elterelő manőverekre van kötelezve, mit nem lehet tudatni, az alattvalókkal!
Lényeg az, hogy ténylegesen Gyurcsány mondta -e az öszödi beszédet, és az elhangzott beszédben felvételre került - e minden
ami nyilvánosságra került a médiában, nyomtatott sajtóban. Jogos volt -e a népfelháborodás, - vagy népharag az Országminiszter elnökével szemben! Mert ez az egésznek a lényege, elhangzott- vagy nem? A többi csak járulékos cselekedett, a tüntetés , a rendőr azonosítók lehullása, szemsérülések, TV székház rendőrökkel történő feldúlása, ők kezdték a bejárat eltorlaszolásával a bútorok ajtók bejárathoz való rakodásával. Vagy lehet, hogy nem is Gyurcsány mondta az öszödi beszédet? Lehet az, hogy nem is úgy volt ahogyan az történt? Lehet az is, hogy a vizsgáló bizottság összegzésében Nem is volt, Gyurcsány öszödi beszédjében elhangzottakról hangfelvétel, csak a Nemzet Biztonsági hivatal téves, postázási címe miatt került a sajtóhoz, a Jobbikhoz, a FIDESZ- hez a hangfelvétel sokszorosítás céljából?
1magyar
A fidesz választási programja az öszödi beszéd?
jancsipapa
Mert ,ugyan már mi a fa..om jelenthet ebből nemzetbiztonsági kockázatot ? Az egészet csak azért turbózzák ,hogy a saját szempontjaik szerint válogathassanak belőle . Egyébként meg lerágott csont az egész .Nem úgy ,min t a kaszinó eladások...
keresztapa
@nyanya001: A valóságot nem szerkeszteni kell, hanem nyilvánosságra kell hozni , nem zártkörű használatra agyonhallgatva,
fű alatt, hangfelvételen őrizni! Ha a régi személyek nem akarnának ujjak lenni, akkor az öszödi beszéd régen felejtve lenne! Úgy mint a felelősségre vonás! Csak, hogy ha a múlt, jelentkezik a mába, akkor a mának, felszínén robban a múlt, a bűnszövetkezetekbe tömörülteknél. A megújulás nem a régi megjelenésével azonos!
Az MSZP legnagyobb veszteségét foglya elszenvedni sajnálatomra, mert mint párttag Bíztam ebbe a bizalomra általam érdemtelen Mesterháziba aki az igazi párttagok vélelmét, hatalom megszerzési vágyból feladja. Nem párt érdeket képviselve, gondolkodva, hanem önmagában gondolkodva használta a pártot.
nyanya001
@keresztapa: Fölösleges csűrni csavarni, Mesterházizni
a dolog lényege, kimazsoláztak belőle, úgy gondolták
a választásokra ez a sz@r mix is jó lesz nekik !
Miért nem hozzák nyilvánosságra a teljes anyagot ?
keresztapa
@nyanya001: A beszéd tartalma a lényeg, a többi csak járulék! A viszont elismerten bevallottan büszkén vállalva nagyon jónak tartva azt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.