Bár nagyban tart már az ajánlásgyűjtés, a választópolgárok még mindig nem tudhatják, melyik párt mit is képvisel pontosan, és így mihez is adják aláírásukat. Hogy a választás nagy esélyese, a Fidesz mit is képvisel, azt például még jó ideig nem fogjuk tudni. Egyelőre azt sem tudták megmondani, mikorra várható a 2014-es választási program. Azt sem tudták megmondani, mikor jön. Az Összefogás közös programja március elején.

Forrás: index.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

análisdrabális
@nahát: Van a fidesznek is programja:
Lopni, rabolni, csalni rendületlenül.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
análisdrabális
Soha nem hittem volna hogy létezik annyira birka nép a világon, aki "demokratikus" körülmények között 2x választanak meg egy olyan bűnszervezetet amelyről, másodperceként derül ki hogy hazudik, 2 másodpercenként derül ki hogy lop, 3 másodpercenként derül ki hogy nem ért semmihez.
A programja meg annyi emútnyócév, mocskosgyúcsány, rezsicsökkentés.

S Z Á N A L M A S
Pisti271
@nahát: Volt neki 2010-ben, más kérdés, hogy mennyiben valósult meg.
Jelen cikk szerint viszont nincs neki, de idelinkelheted, ha te találsz valahol.
A Fidesz honlapján illene megjelentetni.
Cicamama55
Minek az! Van nekik elég pénzük! Nem a program a lényeg, azzal nem lehet szavazókat nyerni! A zsozsó számít, az vonzza be az x-eket!
análisdrabális
A városban ahol élek megjelent egy álláshirdetés:
Foglalkozás megnevezése:
Számviteli ügyintéző (PÁLYAKEZDŐ!)
Várható bruttó kereset (Ft / hó):
118 000 (nettó 77.290) 250€
JAJMÁR
A múltkor valaki az aláírásomat kérte, Tisztesség és Emberség Szövetsége nevében, és arról beszélt nagyon szerényen, hogy le kell váltani a kormányt, és mutatott egy szórólapot. Horváth A. Ángyán J. ...
Rendben, de ki indul a mi körzetünkben? -kérdeztem, nekem fontos- Azt mondta, hogy annak nincs jelentősége, most ők még azért dolgoznak, hogy egyáltalán elindulhasson ez a szövetség a választáson. Kevesen vannak.
Mondott még egy-két dolgot, szimpatikus volt, és aláírtam. Amikor visszaadtam a lapot, akkor mondta meg, hogy egyébként ő fog indulni a mi körzetünkben, és csak akkor mondta el, hogy ő ki, honnan jött, mit csinál. .
Szimpatikus és biztos, hogy tisztességes, és szerény... de lehet így nyerni ebben az országban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.