Az agykutatásban az ország megmutathatja tehetségét, a kutatók pedig társadalmilag hasznos eredményeket érhetnek el – jelentette ki Orbán Viktor szerdán. A kormányfő és Pálinkás József MTA-elnök előzőleg aláírták a 12 milliárd forintos agykutatási programról szóló megállapodást.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eva1950
Gratulálok, végre oda adnak sok pénzt, ahol a legjobban szükség van rá, gratulálok a 4 év alatt számomra ez az egy történés az, aminek nagyon örülök, boldog vagyok, hogy támogatják az agykutatók munkáját, meg a fiatalok is kapnak olyan szinvonalas lehetőséget, hogy nem kell nekik külföldön eladni tudásukat, Freund Tamás nóbeldíjas agykutató és munkatársai már a világon sok-sok elismerést kaptam felfedező kutatásaik eredményeiért, annyi a súlyos idegrendszeri beteg ember, nem csak nálunk, a világmindenségben, itt volt az ideje ennek a nagyszerű kezdeményezésnek, támogatásnak, Freund Tamás agykutatónak és Csapatának sok sikert, jó egészséget kívánok, Majd mindenki akkor érti meg, mennyire fontos döntés volt a kutatásra, a szerintem nem is igen sok milliárdot adni e célra, mikor valakinek a családjában történik, gyerekének, anyjának, apjának, testvérének, szerelmének ... bármilyen katasztrófa, akkor értik meg, hogy mennyire szükséges, s már így is késve vagyunk, annyi de annyi ember hal meg súlyos idegrendszeri betegségben, nyomorodnak, bénulnak meg, szellemi fogyatékosok lesznek, ideje, hogy rástartoljanak e terület gyógyításához(ra)
Nem kellene gúnyolódni, mert aki most ezt teszi, annak az agyával van a baj ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.