Az Orbán-kabinet döntése szerint Kispesten új, utánpótlás-nevelő focicentrum épül 2,5 milliárd forintért, míg Pécsen 1,9 milliárdból létesül a nemzeti kosárlabda akadémia. A fociakadémia telkét a fővárosi önkormányzattól vette az állam 1,5 milliárdért. A kormány pénteki határozatában döntött a dél-pesti utánpótlás-nevelési centrum (fociakadémia) megvalósítására irányuló beruházási programról, amelyre 2014 és 2015 között 2,5 milliárd forintot szánnak – derül ki a Magyar Közlönyből. Így Budapest XIX. kerületében, a Méta utca és a Gyáli patak közti telken új fociakadémia épülhet. A Fővárosi Közgyűlés a közelmúltban hagyta jóvá a Főkert Zrt. tulajdonában lévő telek értékesítését az állam nevében eljáró Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt.-nek, az értékbecslés szerinti nettó 1,5 milliárd forintos vételáron – derül ki a közgyűlési dokumentumokból.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@pacsni: nyugalmat szeretnék-és békességet,de ezek nem hagyják hogy az legyen.
Nagyon zavar még a korrupció mocska is amibe ezek persze művészi módon halásznak,pl a sajáttörvényalkotó mániájukkal bebiztosítva de csak egy szűk réteget...pl a banklenyúlási akciója orbánnak még hátra van-félelmetes de ha ezek maradnak el fognak menni az utolsóig-nekem is az a véleményem ,bárki jön is de ezek menjenek a megérdemelt elszámoltatásukkal a busba.A sportluxus faxálkodásuknál sokkal égetőbb gondjaink megoldásán kellene fáradozni az új kormánynak-ennek értelmében fogok szavazni-jó lenne kiszámítani melyik az az ellenerejű párt amelyik a többséget erősíti hogy ezeket seggberúgják.
F_Viktor
@bakegya: Ha megnézed a baloldal és a Jobbik választási programját, akkor láthatod, csak a baloldali összefogás képes leváltani Orbánt úgy, hogy az ország ne legyen az enyészeté.
Desischado
Erre van pénz, ugye? Kiváncsi lennék, melyik brancs járt már megint jól!
pacsni
@bakegya: igen igazad van, bàrki is jon helyettuk, ezektol a szemetektol nemlehet rosszabb.
bakegya
@F_Viktor: az enyészeté nem lesz,de az orbánbanda viszi magával amit magukrakötöztek...a károk,romok és az oroszok utánnuk...a fityisz "arisztokrácia"rabszolgapiharcán dolgozhatnak a magyarok éhbérért tovább...
1magyar
Na, meg 5 múzeumot! Az is "fontos".
Akkora pazarlásokat csinál a fidesz,hogy csodálom, ha ezt a nép nem veszi figyelembe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.