Nem akarták beengedni be szombaton a fóti Fáy András általános iskolába barátságos focimeccsre érkező politikusokat, köztük Bajnai Gordont, az Együtt-PM szövetség vezetőjét, valamint a nézőket és az újságírókat sem – jelentette az MTI tudósítója.

A pár tucat ember a portást félrenyomva mégis bement, mondván: érvényes szerződése van a helyi teniszklubnak a tornaterem bérlésére az iskolával. Ezt az intézmény alkalmazottja az igazgatóra hivatkozva cáfolta, majd rendőrt hívott.

Bajnait nem engedték be a jótékonysági meccsre

Bajnai a Facebookon azt írta: "Fóti focimeccs. Persze a Fidesz ezt is megpróbálta megakadályozni, de nem hagytuk!" Végül ugyan bejutottak az iskola tornatermébe, és szerinte felmerül a kérdés: "már focizni is csak a Fidesznek szabad?"

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
@true: -A portásnő akkor is ilyen karakán lett volna, ha Orbán Viktor és társai akartak volna bemenni?
-Ha Bajnai egy szerződésre hivatkozik, akkor a portás ne a rendőrséget hívja,
hanem a főnökét!
-Te meg honnan tudod, hogy
1.a portás nem tudott semmiről, (nem szóltak neki)?
2.semmi köze ehhez a fidesznek?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@magyarbakancs: Ebben az esetben saját magam készíteném az adóbevallásomat.
true
@silber13: Természetes hogy volt engedély, azaz szerződés, épp ezért mentek be focizni Bajnaiék. Mint írtam nem ez volt a gond.
A szerződésben sporttevékenység szerepel és nem kampányrendezvény és nincs benne sem jótékonysági vagy barátságos jelző. Azt is biztosan tudom, hogy miután kiderült a tömeg számára, hogy mi szerepel a szerződésben, már mindenki "focizni jöttem" indokkal szeretett volna bemenni.
Az hogy az újságban és a tévében mi szerepel, azt hagyjuk. Mivel erről az esetről konkrétan mindent tudok, így tisztában lettem a média szavahihetőségével is.
true
Akárki akármit ír itt, azt politikai indíttatásból teszi, holott ennek az esetnek semmi köze hozzá. Ellenben mégis politikai vita lett belőle. Mind az iskola, mind pedig a portás eleget tett a szerződésben foglaltaknak. Jó néhány ember aki ott volt, a viselkedése miatt a portással szemben minősíthetetlen és szégyellje magát!!!
nezelodo
"tavaszi
...vagy nem volt sportorvosija ,vagy egyszerűen , faszse akart vele egy csapatban focizni...annó a grundon sem vettük be a pucer pistit...mert tök hülye volt a focihoz..."

Ja meg még az is lehet, hogy nem volt aznap focimeccs (közgyűlés), eccer má begyütt...
nezelodo
"Tekla
@F_Viktor: Birósság , ebben az országban , ez ugye vicc?"

Igazad van Pápán is elfelejtette az igazhitüek által tulajdonolt húsipar kifizetni a beszállítókat, arról mégsem huhogott a hir tv. Aztán gyorsan kártalanították egy részüket, az adófizetők pénzéből, nehogy megszólják a főispánná fölkapaszkodott egykori polgit meg a tettestársait.
evacica
@true: Hát ez igaz a fidesz ebben nagy mester, a főnök vezetésével! Jól tudja az embereket manipulálni és egymásnak ugratni, ebben biztos jobban teljesít a fidesz és szeretett főnöke!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.