Nem akarták beengedni be szombaton a fóti Fáy András általános iskolába barátságos focimeccsre érkező politikusokat, köztük Bajnai Gordont, az Együtt-PM szövetség vezetőjét, valamint a nézőket és az újságírókat sem – jelentette az MTI tudósítója.

A pár tucat ember a portást félrenyomva mégis bement, mondván: érvényes szerződése van a helyi teniszklubnak a tornaterem bérlésére az iskolával. Ezt az intézmény alkalmazottja az igazgatóra hivatkozva cáfolta, majd rendőrt hívott.

Bajnait nem engedték be a jótékonysági meccsre

Bajnai a Facebookon azt írta: "Fóti focimeccs. Persze a Fidesz ezt is megpróbálta megakadályozni, de nem hagytuk!" Végül ugyan bejutottak az iskola tornatermébe, és szerinte felmerül a kérdés: "már focizni is csak a Fidesznek szabad?"

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
@true: -A portásnő akkor is ilyen karakán lett volna, ha Orbán Viktor és társai akartak volna bemenni?
-Ha Bajnai egy szerződésre hivatkozik, akkor a portás ne a rendőrséget hívja,
hanem a főnökét!
-Te meg honnan tudod, hogy
1.a portás nem tudott semmiről, (nem szóltak neki)?
2.semmi köze ehhez a fidesznek?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
F_Viktor
Kérdés, milyen minőségben volt ott Bajnai. Mert politika nem való egy általános iskolába.
Szvetlana
@F_Viktor: Lehet-talán. Szerintem pedig nagyon függenek a fideszes polgitól, meg a képviselő testülettől. De az is lehet, hogy nem volt vaniliás karika:))
F_Viktor
@Szvetlana: A fityeszes polgi kinevezte fityeszes haverját iskolaigazgatónak...
hetöndöe
@F_Viktor: Jótékonysági focimeccsre ment,amin maga is játszott.
Hol itt a politika?
F_Viktor
@adrenalink: Jogos, ez olyan rákosis, hrucskovi amit Orbán művel.
F_Viktor
@hetöndöe: A cikkből nem derül ki a látogatás célja, ezért kérdezem. :-)
F_Viktor
@hetöndöe: Azt sem értem, hogy akkor hogy helyes? Nem engedték be? Nem akarták beengedni? MNO szerint már rendőrt is hívott az iskola alkalmazotta.
Ebből az MTI hírből sok minden nem derül ki.
silber13
Hát ha érvényes szerződés létezik, akkor az alkalmazottnak coki!
pacsni
@F_Viktor: azèrt nemengedtèk be a meccsre,mert akik bentvoltak azok mind fidesz csavargòk, nem kell ehez kulon iskolàt vègezni, hogy megtudjuk mièrt nemengedtèk be.
adrenalink
@F_Viktor: Előbb-utóbb ezektől is jobban teljesít... ha hagyjuk!:(
QQCSI
@F_Viktor:ma, 14:53
Tekintve, hogy úgy a MTI-t, mint a KSH-t megvette a kormány kilóra,
különösebb jelentősége nincs, miket írnak...:(
A Századvégről meg már ne is ejtsünk szót!
bencemacska
Könnyebb lett volna kapus nélkül az ellenfélnek győzni!
true
Nem politizálok, teljesen pártatlan vagyok ami a politikát illeti!!!
A portás hölgy nem tudott a rendezvényről, mert nem jelezték neki. A dolgát végezte, kb. havi 50-60ezer forintért, cserébe lehordták és félrelökték. Nem azért nem nyitott ajtót, mert Bajnai kopogtatott, szó sincs ilyesmiről. Össze-vissza írnak minden hülyeséget, mert ez vagy az a TV így vagy úgy állítja be. Na de hát magyarok vagyunk és nem értünk máshoz, csak egymás szapulásához, irigységhez, ellenségeskedéshez. Gratulálok!
true
Bajnai a Facebookon azt írta: "Fóti focimeccs. Persze a Fidesz ezt is megpróbálta megakadályozni, de nem hagytuk!" Végül ugyan bejutottak az iskola tornatermébe, és szerinte felmerül a kérdés: "már focizni is csak a Fidesznek szabad?"

T. Bajnai Úr! A Fidesznek semmi köze ehhez, amivel Ön nagyon is tisztában van! Az a szegény, szerencsétlen portás semmiről sem tudott, mivel nem is szóltak neki. Bár Ön magasról tesz erre...
Az iskolának kell vállalni a felelősséget és megvédeni az alkalmazottat. Kitakarás nélkül adta le a tv, amint a hölgy a munkáját végzi és félrelökdösik.
Vizual
@true: Ugye Te sem hiszed amit mondasz ?
QQCSI
@true: -A portásnő akkor is ilyen karakán lett volna, ha Orbán Viktor és társai akartak volna bemenni?
-Ha Bajnai egy szerződésre hivatkozik, akkor a portás ne a rendőrséget hívja,
hanem a főnökét!
-Te meg honnan tudod, hogy
1.a portás nem tudott semmiről, (nem szóltak neki)?
2.semmi köze ehhez a fidesznek?
coyote3
Csak csendesen jegyzem meg-mi is több helyen focizunk, így hitelesnek tekinthető a konklúzióm- hogy a portás mindenhol rendelkezik egy helyiség használati "térképpel", ahol napra és órára leosztva olvasható a helyiségeket használók neve...
lenhardtibolya
Bajnai tényleg túl sok helyre odatolja azt a róka-képét. Nem kéne! Ő már leszerepelt, nyugodtan visszavonulhat, és ha tényleg olyan "kiváló" cégvezető, akkor foglalkozhatna a cégével (ha van neki egyáltalán).
silber13
@true: Tudod, azért érdekes ez. Mert a portások általában mindent tudnak a belépésre jogosultaktól kezdve a legtitkosabb belső pletykákig, minden titkok tudói. Az emlegetett portás hölgy csak akkor tehetett ilyet, ha erre vonatkozó utasitást kap a főnöktől.
nyanya001
Mekkora diaréja van a fidesznyikeknek a Bajnaitól ! :)
szöszmösz
@true: Azt írod pártatlan vagy. A fidesst Én sem tartom pártnak, bár nem hiszem, hogy a helyi lihegő követőknek semmi köze nem volt ehhez a kicsinyes produkcióhoz.
QQCSI
@lenhardtibolya: Nem szép dolog, hogy keresztény létedre ennyire gyűlölöd embertársadat.
Bajnai nem a konyhádba ment meghívás nélkül,
hanem egy előre megszervezett jótékonysági focimeccsre,
amelyet --bérleti díjért-- a közintézmény a szervező rendelkezésére bocsájtott.
true
Mint írtam, a rendezvényről nem tudott! A szerződésben nem rendezvény szerepel! Bajnai úr és a focicsapat be lett engedve, nem is azzal volt a gond, csak ugye a média nem így állítja be. Az a kb. 50 ember nem lett beengedve akik messze nem focizni mentek oda és közel sem szerepelnek a szerződésben.
lenhardtibolya
@QQCSI: Ez tetszik. Ha a konyhámba jönne meghívás nélkül, akkor bizony nagyon meglepődne, mert kupán vágnám az első tárggyal, ami a kezembe kerül. Nem gyűlölöm őt, egyszerűen utálom, és ez teljesen más dolog. Az, hogy keresztény vagyok, nem jelent olyasmit, hogy minden szélhámost megéljeneznék.
true
A hozzászólók közül menjen el bárki és bérelje ki a tornatermet focizni, kosárlabdázni, kézilabdázni. A portás be fogja engedni!!! Viszont ha a szerződésben nem szerepel szurkolótábor, akkor azokat sem fogja beengedni! Fogadok, hogy nem szőnek belőle összeesküvés elméletet.
magyarbakancs
@F_Viktor: Szia!
A Balassagyarmati Szent Imre Keresztény iskolába az ott dolgozó pedagógus,műszaki,takarítóknak ki volt adva,hogy 50 aláírást kel összeszedniük.
Balla képviselő jelölt úr számára.
Az igazgató a diákokat is felszólította,hogy a Fideszre kell szavazni.
A dolgozok 1% személyi jövedelem adóját mindig az iskola alapítványának kell fel ajánlani önként és dalolva.Merjél mást támogatni másnap már nem dolgozol ott.
Meló Ferenc úr ki az igazgató valamikkor MSZMP pártitkár volt Dejtáron.
miki1111
@F_Viktor: corupt mother fuckers . should be put on trial be kellene perelni csalaser egy segel ket szeken nem ulhet ez kijatszasa a törvenyeknek hitvany tolvajok.. es ök mutogtnak masokra tipikus.
F_Viktor
@true: Jótékonysági, vagy barátságos mérkőzés volt? Mert ebben a cikkben barátságos szerepel, a Stop cikkében pedig jótékonysági.
A jótékonysági attól jótékonysági, hogy a szurkolók által befizetett összeg kerül jótékonysági célra szétosztva.
F_Viktor
@magyarbakancs: A diák hazamegy, s közli a szüleivel, hogy áprilisban majd kötelező a fityeszre szavazniuk? :-)
Az igazgató hogyan fogja ellenőrizni, hogy a szülők hová helyezik el az X-et? :-)
Bár olvastam már olyat, hogy hasonló esetben elfogadja a megrendelő a digitális képet is.

Az 1 százalék felajánlása is csak hasonlóan ellenőrizhető.
Mindenesetre mocskos dolognak tartom, remélem a kormányváltás után azonnal repülnek az ilyen iskolaigazgatók is.
Tekla
Ezt a majmot az országba sem kellene beengedni , nincs kitalicskázott cége ahol meghúzhatná magát, jólétben ? Nekünk már elég volt belőle , neki nem volt elég ? Szebb jövőt, remélem már takarítják a celláját !
F_Viktor
@Tekla: Jelentsd fel a talicskázás miatt, talán kilencedik alkalommal végre a rágalmazó fog nyerni.
Bajnai eddig minden ez irányú akadályt gond nélkül vett, mutasd meg milyen tökös vagy.
Desischado
Jellemző ez a történet a fideszre! Mert biztos, hogy ez van a dolog mögött! Na, meg az is, hogy félnek Bajnaitól, ahogy Gyurcsánytól is!
Tekla
@F_Viktor: Birósság , ebben az országban , ez ugye vicc?
tavaszi
...vagy nem volt sportorvosija ,vagy egyszerűen , faszse akart vele egy csapatban focizni...annó a grundon sem vettük be a pucer pistit...mert tök hülye volt a focihoz...
silber13
@true: " Ezt az intézmény alkalmazottja az igazgatóra hivatkozva cáfolta, majd rendőrt hívott. A rövid időn belül kiérkező járőrök ellenőrizték a terembérleti szerződést, amelyet rendben találtak, majd meghallgatták a portásnőt, illetve néhány jelenlévőt, azután távoztak" Szóval ezt karmolja a Heti válasz! Tehát mégis volt engedély.
magyarbakancs
@F_Viktor: Az iskola pénzügyese készíti a dolgozok adóbeválását és az 1% -ot eleve az iskola alapítványra utalja.
Aki másra szeretné felajánlani az 1 %-ot az másnap felveheti a munka megszüntetési határozatot.
F_Viktor
@magyarbakancs: Ebben az esetben saját magam készíteném az adóbevallásomat.
true
@silber13: Természetes hogy volt engedély, azaz szerződés, épp ezért mentek be focizni Bajnaiék. Mint írtam nem ez volt a gond.
A szerződésben sporttevékenység szerepel és nem kampányrendezvény és nincs benne sem jótékonysági vagy barátságos jelző. Azt is biztosan tudom, hogy miután kiderült a tömeg számára, hogy mi szerepel a szerződésben, már mindenki "focizni jöttem" indokkal szeretett volna bemenni.
Az hogy az újságban és a tévében mi szerepel, azt hagyjuk. Mivel erről az esetről konkrétan mindent tudok, így tisztában lettem a média szavahihetőségével is.
true
Akárki akármit ír itt, azt politikai indíttatásból teszi, holott ennek az esetnek semmi köze hozzá. Ellenben mégis politikai vita lett belőle. Mind az iskola, mind pedig a portás eleget tett a szerződésben foglaltaknak. Jó néhány ember aki ott volt, a viselkedése miatt a portással szemben minősíthetetlen és szégyellje magát!!!
nezelodo
"tavaszi
...vagy nem volt sportorvosija ,vagy egyszerűen , faszse akart vele egy csapatban focizni...annó a grundon sem vettük be a pucer pistit...mert tök hülye volt a focihoz..."

Ja meg még az is lehet, hogy nem volt aznap focimeccs (közgyűlés), eccer má begyütt...
nezelodo
"Tekla
@F_Viktor: Birósság , ebben az országban , ez ugye vicc?"

Igazad van Pápán is elfelejtette az igazhitüek által tulajdonolt húsipar kifizetni a beszállítókat, arról mégsem huhogott a hir tv. Aztán gyorsan kártalanították egy részüket, az adófizetők pénzéből, nehogy megszólják a főispánná fölkapaszkodott egykori polgit meg a tettestársait.
evacica
@true: Hát ez igaz a fidesz ebben nagy mester, a főnök vezetésével! Jól tudja az embereket manipulálni és egymásnak ugratni, ebben biztos jobban teljesít a fidesz és szeretett főnöke!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.