A Facebookra feltöltött videó a Keleti Pályaudvaron készült. A felvételt készítő felhasználó szerint a képeken egy olyan szerelvényt látunk, amit 1. osztályúként adnak el, tehát többet kell érte fizetni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Ezt még III osztálynak se merném nevezni nemhogy elsőnek!!Szánalmas a tömegközlekedés Magyarországon és még csodálkoznak,hogy miért járnak autóval az emberek!Az én autóm értéke 100.000 ft,de tudom,hogy tiszta és nem fog késni cserbenhagyni az A pontból elvisz a B pontra na ezt a BKV/volán MÁV járműiről nem mondható el!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Meine Ehre heisst Treue
@szelbatyo: A vasutas és MÁV alkalmazott között mi a különbség? Ezt még soha nem hallottam.
szelbatyo
@Meine Ehre heisst Treue: A vasutas és a MÁV alkalmazott az többé-kevésbé ugyanaz. A vasutas és a MÁV DOLGOZÓ már különbözik: utóbbinak dolgoznia kell... Nekem bele volt írva a munkakönyvembe és a személyi igazolványomba, hogy MÁV dolgozó. Én dolgoztam. Aztán - mivel egyre rosszabb munkakörülmények között egyre emelkedett a követelmény -, 4 év után otthagytam őket. Nem a többi dolgozóval volt bajom, hanem az idióta főnökökkel. A khaki ott sem alkalmas várépítésre, mégis azt erőltették...
Meine Ehre heisst Treue
A vasút berkein belül a vasutas és a MÁV dolgozó ugyanaz. Nincs különbség.

"Nem a többi dolgozóval volt bajom, hanem az idióta főnökökkel. A khaki ott sem alkalmas várépítésre, mégis azt erőltették..."

Ez most is így van.
kukac50
Ez is mutatja, hogy Magyarország jobban teljesít, a leépülésben.
szelbatyo
@Meine Ehre heisst Treue: A vasút berkein belül sem lehet ugyanaz a vasutas és a MÁV dolgozó jellege és megítélése. Egy fűtőházban dolgoztam, "dízel lakatos" elnevezéssel és beosztásban. Az emeleten volt a "főnökség", mármint a részleg vezetősége. Odaérkezésemkor már megvolt a rendszer: A földszinti irodában KÉT ( 2 ) telefon fogta párhuzamosan az emeletről - és máshonnan - érkező "parancsokat" - a Vasút, ugye, hadiüzem...- mert ÉRDEKES MÓDON A PARANCSOK UTÓLAG számtalan esetben megváltoztak... Mikor a vasutasok védték a seggüket a MÁV dolgozókkal szemben... Hát, istenkém, hazudoztak... Van ilyen... Vannak a Zemberek, és vannak a hazugok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.