Soha nem indult még olyan sok párt és jelölt a választáson, mint amennyi most fog, ráadásul az állam hozzájuk vág több száz millió forintot, hogy a következő egy hónapban felhívhassák magukra a figyelmet. Az épp csak tavaly alakult kispártok is százmilliós összegből kampányolhatnak, és van is pár váratlan ötletük, hogy mire költsék az állam 6-8 milliárdját a tucatszórólapokon kívül. Úgy tűnik, hogy lesz például szociáldemokrata horgászengedély, és új dimenziós játszótér is.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@tavaszi: Tény hogy nem mindet...ilyen idiótákkal pl mint a Schmuck biztos nem fognak...de nagyon sok van akik simán beolvadnak ha arról lesz szó és ez már nem nem holmi "1-2" mandátum...4 éve az LMP nek ez a hozzáállás amit leírtam a parlamentbe jutást eredményezte...majd meglátjuk mi lesz...csalnak és trükköznek ahol tudnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@Yoda69: Dead Man's Party :D...ettől függetlenül rohadjanak meg a csalók meg a rajongóik is.
Sziszifusz
Tisztelet a kivételnek, de listát végignézve javarészt a szélhámosok gyülekezetét látom.
A Fideszes választás manipulálást kihasználva jó kis bevételhez jutnak.
Ez az egész már-már burleszkbe illő.
Yoda69
@Sziszifusz: Ez volt a celja a fidesznek.
Tekla
@tavaszi: Mért? Lesz aki szavaz rá?
Desischado
Nekem is ez a véleményem, hogy a baloldali szavazók megosztása a cél. A fidesznek meg van a saját szavazóbázisa. Az ellenzéki pártok, meg ha kevesebben szavaznak rájuk, mert mondjuk, ha az MSZP helyett, valamelyik kis pártra szavaz, mert a fideszre nem akar, a kis párt nem jut be, máris oda a szavazat, de a fidesznek ez a jó. Észnél legyünk, barátaim! ez is mutyi! Ne hagyjuk magunkat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.