Ujházi Szandra előbb befogadta az utcán élő 78 éves Ica nénit, majd arról érkezett hír, hogy az asszony elveszett. Sokan támadták a lányt, de ismét teljes a béke.

Annyian híresztelték, hogy Szandi szélhámos és bántotta Ica nénit, hogy sokan már tényként kezelték ezt. Amikor már azzal támadták, hogy van egy két éves kislánya és valaha fent volt egy társkeresőn, Szandi összeomlott. Éjjel vitték kórházba sírógörccsel.

„ Nem láttam kiutat ebből. Céltábla voltam, mindenhonnan lőttek rám és már gyenge voltam megvédeni magam. A mentőszolgálatnál és a kórházban sem kellett sokat magyaráznom, ahogy beléptem, tudták ki vagyok. De ott nem bántottak, nyugtattak. Olyan szeretethiányom volt, hogy ölelgettem a mentőslányt és csak azt mondogattam, köszönöm, köszönöm! – meséli a lány élete egyik legnehezebb óráit – most már nevetve. Most épp nagyon izgatott, új információkat kapott Ica néniről és úgy tűnik, most találkozhat is vele – számolt be a Hír24.

„Nem vagyok durcás, csak fáradt. Úton-útfélen fotóznak. Az egyik csapat a Szandit védi, a másik engem. Nem kell Szandikát alázni és hagyjanak már engem is békén – mondja az asszony.

Hogy miért ment el mégis, arról nem akar beszélni. Csak halvány utalást tett rá, hogy az egyik esti ivása miatti veszekedés része a döntésének, de nem az, hogy bántotta a lány, inkább, hogy nem tudja megígérni, nem fog inni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Nehéz fába vágja a fejszét ez a lányka. Évek óta italozó embert még szakembernek is nehéz leszoktatni nem egy tapasztalatlan lánynak. Neki még azt is meg kell tanulni milyen az élet intézeten kivűl.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vitamin51
El kell felejteni szépen a nénit, egyetlen alkoholistát sem lehet megmenteni ha ő maga sem akarja! Nem tud lemondani az ivásról, akkor viszont nem lehet vele élni, hisz tudjuk, hogy az alkohol öl, butít és nyomorba dönt, ez a fiatal lány pedig nem azt érdemli, hogy egy alkoholistának viselje a gondját, mert pont azt nem kapná meg tőle amire annyira vágyik. A szeretetet, a nagyanyai gondoskodást, egy olyan embert akivel együtt lehet élni, akitől sok jót lehet tanulni, aki példakép lehet! Nagyon fiatalka még, hiányzik az életéből egy igazi család, egy anya aki megtanítja, felkészíti arra, hogy milyen nő, feleség és anya legyen belőle. Hiányzik neki az apa is, aki megtanítja, hogy vigyázzon magára, hogy ne csaphassák be, ne használhassák ki a férfiak, szóval nagyon sok mindent még most kéne neki megtanulni, felkészülni a buktatókra.
hattorihanna
@vitamin51: Szépen szóltál és okosat... :-)
Yoda69
Igazabol nem ertem a lanyt.
Jol nez ki, lakasa van. Rengeteg baratot vagy baratnot talalhatna. Es elindulhatna az elet rogos utjan. Nem kellene tobb idot pocsekolnia eloremenni egy zsakutcabban.
bárzongora
'' egyik esti ivása miatti veszekedés..."

Szegény kislány! Olyan ártatlanul naiv és jólelkű. Talán még azt a kutyás-szalonnás mondást sem ismeri.
bárzongora
A lényeg:

Ennek a vén banyának egycsapásra meglett mindene, amire mi azt hisszük, hogy egy hajléktalan álma. meleg szoba és étel, ruha, törődés, biztonság.

Otthagyta, mert volt vele szemben egy minimális elvárás, aminek nem akart megfelelni.
Ezért nem akaródzik nekik hajléktalanszállókra menniük. Ezért nem a pátyolgatás, hanem a kényszerítés a megfelelő módszer velük szemben.
Nem a társadalomnak kell alkalmazkodnia hozzájuk, hanem nekik a társadalomhoz.
Akár tetszik, akár nem!!!
Szvetlana
Egy idős ember gondozása nagyon sok türelmet és időt igényel. Ez a feladat még akkor is nagyon nehéz, ha a saját szülőjét gondozza valaki. Fürdetni, főzni rá, orvosról-gyógyszerről gondoskodni ez néha 24 órás feladatot jelent.
Megható hogy két ember egymásra talál, de ez a kislány még nem tudja, hogy mit vállalt.
Az az igazság, hogy a gondozó előbb kiborul, mint a gondozott. Majd 2 hónap múlva megtapasztalja a kislány, hogy miért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.