„Ágyba fektető újságírás adófizetői pénzen" – ezzel a címmel osztotta meg köztévés élményeit blogján a PM társelnöke.

„Mindig öröm a közszolgálatinak csúfolt televízióba járni, sok hasznos médiaetikai dolgot tanul ott az ember. Leginkább azt, hogy mit jelent a súlyos dezinformálás, milyen is politikailag totálisan elvakultan dolgozni, milyen, amikor minimálisan sem akarják tájékoztatni az embereket, amikor a televíziónézőre úgy tekintenek, mint egy agymosásra ítéltetett hülyegyerekre szavazógépre. Akik ma ugyanis a közszolgálati televízióban érdemi döntéseket hoznak, befolyással bírnak műsorokra, azok színvonalára, igent vagy nemet tudnak mondani, azok dilettáns politikai kiszolgálók" – írta a Párbeszéd Magyarországért (PM) társelnöke.
Írásában megjegyzi, hogy a Ma reggel c. műsor állandó kérdezője lehet Pindroch Tamás, a Magyar Hírlap munkatársa, aki nemcsak a vendéget, hanem a műsorvezetőt, a kollégáit is félbeszakítja és mindenről, még a homokvárat építő gyerekekről is Gyurcsány jut eszébe.

„Ágyba fektetne mindenkit, aki arra jár. Hát, mit mondjak, ágyba fektetés ügyében nem akarok a Magyar Hírlap munkatársának fejébe látni, nem tudom, mit nézett előző este, és nyilván nem is érdekel. Aki ennyiszer képes használni ezt a fordulatot, annak vagy a humorérzékével van gond, vagy pedig olyan dolgok járnak a fejében, amelyek nem rám tartoznak. De nem is a televíziónézőkre" – írja Szabó Tímea.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
- mé' van még "közszolgálati" csatorna ? csak Fidesz-kanális van !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
@QQCSI: Hát persze. A Kossuth rádión is a Nézőpont, Századvég híresen elfogulatlan elemzői szerepelnek legnagyobb százalékban a közéleti, politikai műsorokban szakértőként, mert természetesen ők az objektivitás megtestesítői a Fidesz Fm számára.
joopapa
@kkalman: Igen a Forma 1 a legnézhetőbb a lakájmédiában!
joopapa
Ez a mi lakájmédiánk azért csúcstartó, mert egyik mikrofon állványnak álcázott riporterük beírta magát a hazai média történet halhatatlanjainak sorába! Szerintem ilyen szervilis seg...nak még az átkosban se lehettünk szemtanúi! Ez annyira undorító, hogy nem lehet megunni:) www.youtube.com/watch?v=6ZNffWfdIg4
csikknorisz
Ja, ha már Kossuth. Nagy örömhír volt múlt héten, hogy 175 ezerrel nőtt a foglalkoztatottak száma (november és január között! Mióta vizsgál a KSH ilyen adatokat, amik pont a téli közmunkaprogram kezdetétől az aktuális hurráoptimista jelentés kiadásáig terjednek, az más kérdés. Ha tud valaki ilyen előző évi 3 hónapos, 2012.november-2013.január kimutatást, /ami ugye összehasonlítási alapként szolgál/ , megkérem, hogy linkelje már be), a 175 ezres növekedés pedig CSÖKKENÉST jelent, kapjunk már a fejünkhöz. Kétszázezer téli közmunkaprogramossal is csak 175 ezernyivel nőtt a foglalkoztatottak száma? Használjátok az agyatokat is, emberek, még ha a közmédia az ellenkezőjét is próbálja elérni.
Desischado
Szabó Tímea rátapintott a lényegre!
@csikknorisz: Te is! Ez tényleg érdekes! Én már csak gyökér vagyok a matekhoz, de ennyit még én is tudok számolni, hogy lássam, bizony a fején találtad a szöget! És erre büszkék? Agyhalott banda!
coni
Rossz látni, hogy a korábban még nézhető/hallgatható kereskedelmi adók is sorban elesnek. Olyan érzése van az embernek minden adón Obersovsky (klónja) kérdez. Küzdenek a túlélésért..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.