Bajnai Gordonéktól is különálló frakció alakítására készül a Párbeszéd Magyarországért párt, amelynek vezetője szerint kényszer az összefogás az MSZP-vel és Gyurcsány Ferenccel. Szabó Tímea, az Együtt-PM társelnöke azt mondta az Origónak, hogy Simon Gábor ügyén is át tud lendülni, és nem érdekli, hogy Fodor Gábor is megelőzi a listán, a lényeg, hogy leváltsák Orbánt. Azért azt alaposan meggondolná, adott esetben vállalna-e posztot Mesterházy kormányában.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tavaszi
Timike ! azt okosan teszed ha átgondolnád...bár Jobbikos Barátod azt hiszem beis takarna ...ha előállnál ilyen ötlettel.(ha azóta szakitottál akkor tárgytala)...szóval Timike...ezen még nagyon sokáig nem kell gondolkoznod. Mindenesetre dicséretes az átgondoltság...csak tudod már késő...ott virit a neved Ferenctestvérével egyetemben...lelked rajta.
SpamKontroll
Nekem az egész politikai trutyiban ez a nő okozta a legnagyobb csalódást... Nem olvastam végig az interjút, csak az elejét, de akármit is mond, hiteltelen számomra... Az Az LMP valaha akár egy szimpatikus kezdeményezés is lehetett volna... Alig hogy létrejöttek a fele kivált a kb. 5 fős pártnak... Ez még hagyján, de hogy összeállni a szocikkal??? Hogy ezt hogyan boronálják el önmagukkal?... Pont a szocikkal? Még akkor is többre becsültem volna ezt a nőt, ha alapít egy egyfős pártot... Ez a pátoszos szövege is egyre antipatikusabb... Így csavarja, úgy csavarja... Akkor már inkább szavaznék Schifferre, mint bármelyik ex-LMP-és képviselőre... Végre volt egy alulról szervzeődő párt, aztán lefekszenek a szociknak... Magadat szo... tod Tímea...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.