Újabb botrányos részletek kerülnek napvilágra a bűnöző baloldal mélybugyrából. A választási kampány következő romboló bombája lehet a Simon-ügy és az öszödi beszéd felmelegítése után a Zuschlag-ügy újratöltése. Zuschlag János egykori MSZP-s országgyűlési képviselőnek ugyanis könyve jelenik meg hétfőn, amelyben a baloldali politika korrupt világának egy szeletéről rántja le a leplet. A börtönviselt egykori szocialista politikus a könyve kapcsán interjút adott a Napi Gazdaságnak, a Blikk pedig részleteket közölt a megjelenő könyvből.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: moiszikf
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

moiszikf
Gondolom, egy másik "ötvenest" a fityesztől is lehúzott, hogy éppen most álljon elő ezzel a témával.
Janikám, Janikám, nem lesz ez így jó! Egyszer erre, másszor arra hajlunk? És a "végén" ki fog megvédeni?
JAJMÁR
@moiszikf: Ennek vége! Meg is érdemi.
bögöly
Hülye vagy te édesapám!
Nem azért ültél,mert loptál,hanem,mert zsidóztál!!
Az antiszemita gombra rá van írva nagy betűkkel,hogy "megnyomni tilos"!!
Törölt felhasználó
Tehát Zuschlag elismerte, hogy neki van 50 millája, amit a hallgatásért kapott...
Namost aki most szabadult nem akar visszamenni és főleg nem visszafizetni 50 millát(amiért egyedül ült).. Na igen ez nem jön ki...hogy valaki miért tenne ilyet magával esetleg válasz a mégtöbb pénz...és talán az ígéret, hogy nem lesz büntetőjogi következménye annak, ha bemártja őket... Mert hogy akkor még egyszer, Zuschlag elismerte hogy 50m-ért ült, amit ügye közben nem költhetett el...tehát nála van és most ha feljelentik a beismérésért akkor ő is bukik (megint). Nem kerek nekem ez a Story..:)
Törölt felhasználó
Amúgy függetlenül attól mi igaz, Zuschlag szemmel láthatólag nem normális...Amikor elkapták és nyilatkozott, szemmel láthatólag nem a valóság talaján mozgott és viselkedett..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.