Nem vesz részt az Országgyűlés mentelmi bizottságának ülésén Mesterházy Attila, az MSZP elnöke, erről írásban tájékoztatta a bizottság elnökét – válaszolta a párt sajtófőnöke az M1 Híradó megkeresésére vasárnap.

Rubovszky György múlt hétfőn jelentette be, hogy a bizottság úgy döntött, hogy a következő hétfőre meghívja Mesterházy Attilát, hogy megkérdezzék arról, mire alapozza azt a nyilatkozatát, hogy Simon Gábor jövedelme nem függ össze a politikával, az korábbi forrásfelhalmozás.

Rubovszky György beszámolt arról, hogy a pécsi egyetem jogi karának dékánja válaszolt megkeresésükre, és ígérete szerint "alaposan és gyorsan" megválaszolják a bizottság kérdését. A testület arra vár választ, hogy az összeférhetetlenség ideje alatt jogszerűtlenül felvett és az Országgyűlés által kifizetett képviselői javadalmazás visszakérhető-e, és ha igen, milyen jogcímen.

A bizottság ülésén az MSZP nem képviseltette magát.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
rubovszki miert nem vizsgalja ugyanilyen energiaval meszaroslorinc 3 ev alatt osszeszedett 7 milliardjat, vagy szargyarto evi 17 millas megtakaritasat net 11 miliios fizetes mellett?
Kettosmerce a javabol.
keresztapa
A lopott pénz, akkor is lopva van, ha beszélnek róla! Jobb ha nem is tudják, honnan, hogyan mennyit kell lopni, a párt fenntartására!
szablyafűrész
@keresztapa: Jelentkezz tanúnak ! Többet tudsz ezek szerint, mint bárki más !
keresztapa
@szablyafűrész: Először is a gyakorlat, a megszokás, a felelősség teljes hiánya, az ami ezt az embert a törvénytelenség végrehajtására,
pártjában, annak ideológiájában, feltétel nélküli bizalom érzete vitte. Azok a pénzügyi cselekedetek amit a pártja elvárt tőle, vakon következmény nélkül, teljesítette évek óta megszokássá vált nála, ugyan úgy mint a párt pénztárnoki beosztásban lévőnél! A párt vagyona a vezetőség szűk körében titkosítva. Pénz kiutalások szóban történnek, a vezetőség döntései alapján. Azután, hogy a párt részére érkeznek összegek a kijelölt személyhez az az összegből lecsíp maga használatára egy kis összeget, ezután landol az adomány a párt többi, nyilvántartott összegéhez. A vezetők körbebástyázva vannak maffia védelemmel, amit a vezetők biztonságára, személyi sérthetetlenségére, vádolhatatlanságára, külön szakképzet, jogi, biztonsági,személyek a felelősök! Csak azok a személyek vonhatók felelősségre akiket a párt pénz egy részének alsó határán túl lépnek, Azokat likvidálják, szabad prédává teszik a köznek.
szablyafűrész
@keresztapa: Közben változott a helyzet, afrikai útlevél, Wellt,...stb...
keresztapa
@szablyafűrész: Ez csak a körbejárás, kifárasztás a feledés irányában, nagyon megvan az egésznek az útja szervezve, amely körítés vége, az önmagában való visszatérés, felelős nélkül. Simont
kidobták a köznek, ők meg maffiáznak tovább.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.