Az MSZP volt politikusa az osztrák számláján kívül Magyarországon is rejtegetett jelentős pénzeket. A Sólyom légitársaság környékén felbukkant és az Interpol által egy panamai csalás miatt körözött Welsz Tamás segédkezhetett Simon Gábornak az eltitkolt milliók elrejtésében – az Index információi szerint ezt vizsgálják a nyomozók egy napokban tartott házkutatás alapján. Úgy tudjuk, Simon Gábor az osztrák számláján kívül Magyarországon is rejtegetett jelentős pénzeket. Újabb fordulatot vett a Simon-ügy. Az Index információi szerint Simon Gábor nemcsak egy osztrák bankszámlán "parkoltatott" titokban 240 millió forintot, de Magyarországon is volt jelentős, a vagyonnyilatkozatában fel nem tüntetett pénze.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
És ezt mind ilyen jól tudja az Index?? Mészárosról valami??? Disznói vannak?? V.ker. tanya??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Dr. Felipe: Az szerintem nem a saját vagyona. Valaki biztosítja neki a bevételeket és ha eljön az idő átadja ennek a valakinek a részét.
Senara
Simon Gábor -------- összejátszhatott ---------------- (!) :-))) és Welszen keresztül jutott olyan okmányokhoz amik segítségére voltak abban, hogy "diszkréten" tudjon bankszámlát nyitni. " Akkor , hogy találták meg ? Én azt gondolom egy nagyon-nagyon nagy emberrel (tompika után szabadon ) is összejátszhatott , nevet nem mondok @human: jaj ne már, más pénzével játszik , de lakásokat vesz a suskából ... nekem is BIZTOSÍTHATNÁ valaki a bevételt , ahogy a disznós polgármesternek !
szablyafűrész
A fidesznyk ugyanazt a taktikát választotta, mint 2010-ben, a szoci szervezett bűnösség látszatát kelteni !
Ennek köszönhető, hogy a bíróságok sorban mentik fel a szocikat !
Senara
@human: Mély tisztelettel köszönöm , már tudom mit jelent a stróman . Akkor a disznós polgármesternek a smlicska cégnek , trafikot és földet nyerőknek is strómanjuk van ! Igaz ebben az esetekben jobban teljesítenek , mint a simlis Simon .
human
@Senara: A trafikok esetében nyilvánvaló, hogy strómanok a tulajok. Mikor a nyerteseket felhívták telefonon önállóan nem tudtak nyilatkozni, valami főnököt akartak megkérdezni. De hallani lehet arról is, hogy több száz trafik került strómanokon keresztül gyakorlatilag egy kézbe.
A strómanokról egyébként itt egy nagyon alapos cikk:
hvg.hu/gazdasag/20130919_Felment_a_stromanok_ara

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.