Azt hinné az ember, hogy a Napisz*r könyvváltozatát olvasgatja minden alkalommal, amikor valamelyik naprakész médiafelület az arcába tolja a Zuschlag könyv egy-egy részletét. Nem tudom, kinek az ötlete volt egyébként ez az írás, kétlem, hogy a börtönviselt ex-politikus maga találta ki.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
"Remélem, a rohamcsapatok megvédik majd ezt az újdonsült Szíjjártó-klónt. (A fizimiska már stimmel, a többit meg majd meglátjuk). Ha minden jól megy, március 29-én Jani már molinót is cipel majd a Békemeneten."

Hi-hi :-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Engem az a kitétel foglalkoztat mióta a téma előkerült: "Nem szerettem az MSZP-t" Ezzel mindazokat hülyére vette, akik az MSZP-re szavaztak, és őt a parlamentbe juttatták.
17 évesen lépett be az MSZP-be és jól megélt belőlük! Nem undorodik saját magától? Nincs a környezetében senki, aki felvilágosítsa, hogy most csinál saját magából mosogatórongyot?! Nem lépezik, hogy ezek után valaki mártírként tekintene rá!

Gyurcsány nőtt a szememben, amiatt, ahogy eltanácsolta az MSZP környékéről! De miért nem tudott érvényt szerezni akaratának? Győztek a keresztapák?
GeoCravker
Lőrinc testvér diszani között csak korpa terem
propeller.hu/itthon/2886072-interjutol-sertesolig
Olykor némelyik mikrofont is kap
coni
Zuschlag a politika Győzikéje. Megmozgatja a csaknem agyhalottak éberségét. Beillik a rezsicsökkentős narancssárga ködbe. Még van 3 hét. Kíváncsi vagyok a szappanopera folytatására. Ilyen sikamlós még 2010-ben sem volt.
bencemacska
@bencemacska: Bocs,: lépezik helyett létezik!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.