A 2012-es évre 800 millió forintos osztalékot fizetett Mészáros Lőrinc felcsúti polgármesternek a saját, illetve felesége tulajdonában álló cége - írta a hvg.hu a Népszabadság cikke alapján. A dolgozókra fordított bérköltség 157 millió forint volt, ami annyit jelent, hogy a cégnél az átlagbér havi bruttó 58 ezer forint.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: miazavalami
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
modera
@análisdrabális: Ez utóbbit elhiszem...:-)
análisdrabális
@modera: A lényeg hogy az orbánia nevű pöcegödör egyre jobban teljesít.

"A MNB Euro deviza középárfolyama az előző napok erősödését követően tovább erősödött a forinttal szemben, és 0.28%-os emelkedéssel, 313.9700 Ft-os áron jegyezte a bank."

"A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe a mínusz 5,74 pontos nyitás után gyengült szerda kora délutánig. A BUX 14 óra 30-kor 16 982,22 ponton állt, ami a legutóbbi, pénteki záró értékéhez képest 148,34 pontos, 0,87 százalékos csökkenés, a hétfői nyitásnál 142,60 ponttal alacsonyabb.
modera
@análisdrabális: Ezek mindig is változtak, hol jobb lett, hol rosszabb. Ki tudja, a jövő héten mekkorát, és merre fognak változni. Apropó, elég sok Euróm van, amit még 250 Ft - ért vettem, szóval...:-)
análisdrabális
@modera: Most komolyan miért kell még éjjel is hazudnod?
spu00
Miért nem az adóhatóságtól kérik be a tényleges forgalmát M.L-nek, akkor legalább tényleges adatok alapján lehetne elmarasztalni, ha van miért? Felülnek minden badarságnak, s azt hiszik , hogy igaz témán vitatkoznak. Jó játék buta gyerekek részére.
silber13
@spu00: Te azt hiszed, a hatóság odaadná a kért adatokat? Azok??:-))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.