Nem tisztán jutott aláírásokhoz, hanem a már kitöltött és aláírt ajánlóívekre hajtott több kis párt jelöltje - legalábbis ilyen tapasztalatokról számolt be az Origónak több aláírásgyűjtő aktivista. Szerintük így történhetett meg, hogy minden eddiginél több az egyéni induló az áprilisi választásokon. A választási irodáknak rengeteg adatot kellett átnézniük két-három nap alatt, és ott is volt, aki gyanúsak találta a túl tiszta, gyűrődés nélküli papírokat, de nem volt idő az alapos ellenőrzésre.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Bevitte a fidesz a fertot a valasztasokba. Eddig sosem volt problema, az idei lesz a legalattomosabb es sunyibb valasztas, tele csalassal es trukkokkel.
Marcsak e miatt is megerdemelne a fidesz a bukast, hogy ujra tisz, becsuletes es demokratikus valasztast lehessen tartani Magyarorszagon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mekkelek
@bárzongora: A jobbik a fidesz egyik mellékvágánya, semmivel sem több. Majd nézd meg az összeborulást ami már nyilvánosan is megtörtét amikor a gyögyösi fideszes polgármester aláírta Vona ajánlását. Egy kutya kölykei...
Hellcat
Hiányolom a fideszes hozzászólásokat...
bárzongora
@mekkelek: Nagy tévedés. A FideSS csak érdekből játssza a nemzetit. Mindent bemázol poros-fehér-zöldre, hajrámagyarozik, közben lenyúlja az országot.

A Jobbik meggyőződésből nemzeti.
hetöndöe
@bárzongora: "A Jobbik meggyőződésből nemzeti."

Ne röhögtess már!!:-)))
mekkelek
@bárzongora: Aha értem, akkor mi az a nagy összeborulás a színfalak mögött?
Ahogy elnézem a jobboldalinak nevezett pártok hívei sikeresen meg lettek vezetve. :) Bár ez inkább szomorú...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.